centrumMartin Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Dobrý den a moc se omlouvám, že píšu kam nemám, ale nedaří se mi založit v sekci Prodej vlákno, kde chci nabídnout následující Primky. Prosím o přesunutí admina, na moje e-maily na zpřístupnění sekce Prodej jsem nedostal odpověď. Prodám: 1. Prim - černé - nové sklíčko po opravě, 100% stav, 2. Prim velké - prasklinka na sklíčku, jinak v pořádku, krásný zvuk, 3. Prim s datumovkou - funkční strojek 4. Prim - bílé - nové sklíčko, zasekávají se po natažení - pravděpodobně potřeba vyměnit strojek 5. 2 x číselník na 68 Komplet 1.050 Kč nebo zvlášť na e-mail: sindler.martin@centrum Ještě jednou se omlouvám za plevelení. Martin Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
typograf Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Přečti si pravidla a máš po problému..... Tzn. napiš někam 4 příspěvky a můžeš si to dát do prodeje. Toto je názorný příklad celé té nové zhovadělosti pod odklízečovou taktovkou. Fakt to je na blití.
centrumMartin Posted June 26, 2007 Author Report Posted June 26, 2007 Příspěvků mám cca 47 kousků... Pravda, žádná sláva, ale jsme spíš pozorovatel :-) M.
centrumMartin Posted June 26, 2007 Author Report Posted June 26, 2007 už 48 , tak ještě 2 Tak takhle to je! Teda pane vachmajstr, vy jste hlava. M.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.