Vladar91 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Ahoj Všichni, Tak jsem zkompletoval dvojku hodinek do kanclu a na ven. Po tom jak se mi líbily SKX jsem nad jinýma hodinkama než seiko ani neuvažoval (za ty prachy) 009 Všichni znáte, chtěl jsem sice suma ale pouzdro u SKX se líp nosí. Verze K je někde z indonesie nebo z lodi Solary mají safír, 100M WP, příjemnější tah než 009. Akorát ten nápis SOLAR na cifru by tam nemuselbýt, jinak dobrý. A jsou z Nipponu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Paradni dvojka. A solary ti v klidu preckaji vikend na polici :-)
geometr Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Myslím, že přečkají i měsíc ve skříňce, až budeš na dovolené u moře s SKX :-) Parádní hodinky.
Vladar91 Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Že bych musel automaty v pondělí ráno pokaždé natahovat jsem vyčetl tady a podle toho jsem se řídil. Akorát jsem nechtel obyč quartzky a tak jsem se rozhodoval mezi kineticem a solarem. Akorát jsem nikdy neměl hodinky bílý cifr+kovový tah tak mám pořád pocit že jsou babské tak asi koupím řemen, aspon ten cifr víc vynikne.
geometr Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 To je věc vkusu. Mně se třeba bílý ciferník v kombinaci s ocelí líbí a obzvlášť, když jsou úzké ručičky (nebo ručky? ) a indexy, jako ve Tvém případě.
VitekB Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Skvělá volba dvojičky . SNE299 (odkud jsi objednával?) mi doposud unikaly, škoda, protože mají skvělou korunku ve srovnání s ostatními Seiko téhle cenové kategorie. Na bílý ciferník si zvykneš, mně se osvědčila kombinace s černým řemenem a bílým prošitím.
Vladar91 Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Jsou možná jenom pro čínu, koupil jsem je v číně a i dny mají anglicky/čínsky nikde jinde jsem je na netu nenašel, ale to bude asi tím že tu nejde googlea tímpádem jsem ani nenašel jakou mají velikost pouzdra..
Lukinor Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Ty Solary jsou moc pěkné, těším se na foto s řemenem ! Gatuluji
Vladar91 Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Dík, zkusím tu zítra hodit ještě jednu fotku solarů na ruce nebo někde. Ale bohužel k foto technice (mobil) porad nemuzu trefit světlo.
ggrand Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Hmm, jako Seikař mi srdce plesá. Ty světlé jsou o to víc zajímavé, že je tu nikdo nemá. Moc dobrá kombinace. Máš fakt dobrý vkus.
tano Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2014 Dobre duo, ty solar, to je orig., tleskam.
Vladar91 Odesláno 17. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2014 Dík pánové,Solary poprvé v práci a ten tah je fakt paráda, líbí se mi čím dál tím víc.Tak ještě jedna slibovaná na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodkopf Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Pěkná dvojka, máš zřejmě vkusného učitele...
Vladar91 Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Chlapi, mam prosbu, abych se necitil trapne ze jsem si koupil hodinky a vim o nich jenom to ze to jsou jenom SOLARypotreboval bych o nich zjistit nejake info (aspon prumer pouzdra a kalibr)Na netu jsem je sice nasel ale neni k nim nic uvedene. Tady je odkaz na SNE299j1 http://www.seiko.com.cn/collections/spirit/index.aspx Dik moc Ps. Sorry nemam cestinu na klavesnici
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se