Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

rozmyslam si kupit dake hodinky ale take kde uvidim cas aj v noci pretoze hodinky nosim vecsinou stale na ruke- aj v noci. osvedcili sa mi G-shock s iluminatorom kde svieti cely displej. mal som aj luminox s tritiovym svietenim a tie bolo dobre. teraz som si kupil vostok anchar s tritiom ale su to automaty co zistujem ze pre mna asi velmi nie je prtoze hodinky striedam a potom zastanu. 

preto by som chel dake quartz s tritium. pozeral som pollmann http://www.pollmann.at/fileadmin/downloads/Uhren/Pollmann_Innovation/Pollmann_Innovation_Katalog_2013_Klein.pdf a potom este sa mi celkom pacia traser http://www.traserh3watches.com/seiten/Extreme_Sport__mod-kollektion-id-4-sprache-de.html i ked ta cena by mohla byt nizsia:(

ma niekto daky navrh na dobre take hodinky? vdaka za radu a tip

alebo nieco taketo. tieto sa uz nevyrabaju.

Prometheus-Watch-Company-Jellyfish-Diver

Odesláno

trasery, kdysi jsem je mival a naprosta spokojensot, tj. nic citelnejsiho ve tme jsem od tech dob nemel 

potvrzuji a podepisuji - trasery jsou odolne, presne a za kazdych podminek jsou perfektne citelne... 

Odesláno

Ja Pollmanny mam a som s nimi celkom spokojny. Su to drziaky. Nosim ich na bike do hor a na lyzovanie. Kupil som ich za dobru cenu :)

Odesláno

Neví někdo jak jsou na tom ty mondainy co do kvality tritiových trubic? Není to od nich jenom takový samoúčelný gimmick? Jezdím každý den 45 km do práce a mým Seiko Model 5 se vůbec nechtělo svítit... Monstra snad už budou svítit víc ;) 

P.S. Hodiny mám na rádiu, ale když hraje hudba, tak vidět nejsou ;)

Odesláno

Tak doplňuji - Mondainy by měly používat ty samé trubice mb-microtec ag (trigalight) jako používá Traser, na jejich stránkách je neurčitě uvedeno NightVision Tubes - 25 years. Traser o svých trubicích tvrdí, že vydrží 10 let určitě. 

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Oživím toto vlákno.

Nenarazili jste někdo na hodinky s touto kombinací funkcí?

- quartz s plynulým chodem vteřinovky

- tritium

- solar, či kinetic (toto není podmínkou byl by to jen bonus)

Upraveno uživatelem Beet
Odesláno (upraveno)

Jediný quartzky s plynulou vteřinovkou jsou Bulova Precisionist, a nemyslím, že by nějaký používaly tritiový podsvícení. Solary ani kinetic plynulou vteřinovku nemaj.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Podla mna su Traser dost drahe. Ten Luminox rada 3050, ma vela farieb a frajerke aj ked som mal aj drahsie a lepsie hodinky, tie sa jej pacili najviac..a na sekundovu rucicku sa vykasli, ked mas tmavy cifernik, tak to nevnimas

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...