spona Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Samozřejmě že na pojišťovně projedeš, ale dostanu aspoň něco. Lepší něco než nic.Každé zabezpečení je možné překonat, jen záleží na tom jak je zloděj vybavenej. Pro ten základ právě stačí schovat tu diagnostickou zásuvku. Možná bych ještě hodil nějakou tu páku mezi volant a pedál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 mě auto ukradli i se zamčenou zpátečkou. Teď mám tajný vypínač (otázka jak moc tajný) a pojistka je základ Jinak mě auto ukradli 10/2013 v Ostravě a 2/2015 našli v Bohumíně. Celou dobu jezdilo po MSK kraji a mělo přeražené VINka z nějaké bouračky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 (upraveno) Jaké auto Ti ukradli? Upraveno 6. března 2015 uživatelem spona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Stříbrnou Fabii RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Jasně škodovky jsou průšvih,Nedávno jsem si kupoval auto tak kolem 200000kč a raději jsem koupil Peugeot 308 SW. To se tolik nekrade.Kolegovi ukradli v Praze služební Octávii a asi za týden jel znovu služebně do Prahy. Tentokrát s Fábií, tak jsme si dělali srandu že jede s novou nabídkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Jedině dobrá pojistka a Sherlog...třeba i pasivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 jo o Sherlogu není pochyb. Ale jsou vozy u kterých se nevyplatí investovat do takového zabezpečení a přece se kradou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Je to investice na cely zivot. Koupis to a pak to jen nechas zdemontovat a zabudovat do jineho (noveho) auta. Je fakt ze tam je rocni poplatek cca 6 tisic bez ohledu na to jestli tam je pasivni nebo aktivni system. Kazdopadne velmi klidne spani.... P.S a velka sleva u pojistovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 mě auto ukradli i se zamčenou zpátečkou. Teď mám tajný vypínač (otázka jak moc tajný) a pojistka je základ Jinak mě auto ukradli 10/2013 v Ostravě a 2/2015 našli v Bohumíně. Celou dobu jezdilo po MSK kraji a mělo přeražené VINka z nějaké bouračky A kdo ti ji našel, nebo jak ji našli? Známýmu ukradli Formana a rok pak chodil na sídlišti okolo stejnýho Formana, až mu to nedalo a koukl na něj pořádně a byl to on. Ženská to od někoho koupila na falešný techničák. Další rok mu ho policie vracela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Známému ukradli auto i s Sherlogem, vtipně mu poté nabídli 2 ks systému zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Fakt? Hm...zlodeji byli asi profici...a to auto moc chteli jelikoz system ma 96% uspesnost a ty ukradena auta se vraci behem par hodin k majiteli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Jj, asi pecháček, je to už pár let z5, signál z auta měli (volali mu že má auto v pohybu), prý vyletělo i letadlo (byla špatná viditelnost) a někde pod Prahou že se signál ztratil. Nakonec je to jen technické zařízení, asi jde vyrušit i to, ale lepší být v těch 96% :-) Byl to pašík ve 4kolce, třeba ho někdo moc potřeboval :rifle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Volvo xc90 v benzinu s prumernou 15 litru a nemusis resit pojistku. Y( jinak samozrejme pojistka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Jj, vybrat si neprodejnej kousek (nerejpu do Volva) na okno ceduli (prodám, najeto 420tis.km. s drobnou vadou převodovky a motoru, ale pojízdné) a jeto..... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Těžko říct...mě tvrdi že to vyrušit sice lze ale maji to technicky pořešeno že to pořád vysílá.Chtělo by to nějakého odbornika.Neni náhodou mezi námi aby to rozebral zda to jde totálně odrušit nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Nestačí náhodou s tím autem zajet do plechoveho lodního kontejneru a je po vysílání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 A kdo ti ji našel, nebo jak ji našli? Známýmu ukradli Formana a rok pak chodil na sídlišti okolo stejnýho Formana, až mu to nedalo a koukl na něj pořádně a byl to on. Ženská to od někoho koupila na falešný techničák. Další rok mu ho policie vracela. No jak ji našli to přesně nevím. Došlo mi od PČR vyrozumění, kde píšou, že vozidlo bylo nalezeno na parkovišti u Lidlu v Bohumíně. Podle lustrace mělo VIN kódy jiného vozu. Prodejce toho jiného vozu uvedl, že jej prodal jako bouraný a nepojízdný. Tzn. pachatel/é ukradli můj vůz, koupili papíry bouračky, přerazily VINka, dokonce objednali i náhradní originální štítek v Auto Helleru, auto "zlegalizovali" a prodali dále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Těžko říct...mě tvrdi že to vyrušit sice lze ale maji to technicky pořešeno že to pořád vysílá.Chtělo by to nějakého odbornika.Neni náhodou mezi námi aby to rozebral zda to jde totálně odrušit nebo ne?citace z jejich webu:SHERLOG řada R je unikátní nezarušitelný systém pro vyhledávání odcizených vozidel postavený na vlastní rádiové síti. Základním prvkem systému jsou miniaturní vozidlové jednotky instalované skrytě vyškolenými techniky uvnitř vozidla. Vyhledávání zajišťuje vlastní vozový park vybavený radiovým zařízením, letadlo a non-stop Klientské centrum. Systém využívá vlastní infrastrukturu rádiových vyhledávacích bodů, které zajišťují spolehlivou lokalizaci ukradeného vozidla. Celý tým přímo spolupracuje s Policií České republiky. Pasivní zařízení SHERLOG R vyžaduje ohlášení odcizení vozidla, u aktivního zabezpečení (SHERLOG R PLUS, RS, RSG) při neautorizovaném pohybu vozidla, tzn. pohyb bez čipu, kontaktuje klienta samo Klientské centrum a v případě odcizení je zahájeno vyhledávání. U nejvyššího typu zabezpečení SHERLOG RSG, u něhož je poskytována služba i v zahraničí a na přání kniha jízd, SHERLOG jako jediná značka kombinuje technologii GPS/GSM s rádiovou technologií. V zahraničí se využívají sítě místních poskytovatelů přenosu dat. -------------------------------------------------- Sherlog sem měl v jednom služebním autě v kombinaci se zámkem zpátečky. Dvakrát se ho kdosi pokusil odcizit a ani jednou se nezdařilo (auto se nepohlo z místa - pouze poničená elektroinstalace, bez poškození nebo deaktivace zámku řazení).Kdybych měl auto o které bych stál, tak do toho 100% jdu, protože to funguje. Je potřeba vzít v potaz pořizovací cenu, každoroční prohlídku funkčnosti, poplatky, hlášení, že vůz jede do servisu atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Presne tak. Vse ma svoje plusy i minusy...tady rozhodne prevazuji plusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesB Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Vsechny ty "alarmy a tyhle nahrazky jsou k nicemu" nejlepsi je klasicky mechanicky zamek volantove tyce a mate pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se