Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Mám nově pochromované LDH a musím říct, že po vyzkoušení 2 předchozích chromajzlíků je tohle nebe a dudy. Přípravu si dělám raději kompletně sám nicméně výsledek je na můj vkus perfektní. Problém je s kontaktem - řeší to můj kolega v práci, který tam nikluje nějaký naše věci a tak ho musím zjistit.

Co však můžu 100% nedoporučit je http://www.brusirna.eu/ pán je nejen řemeslně neschopný ( klidně ubrousí milimetry materiálu ) ale také se nechává zapírat a dostat to z něj zpět není snadné. Chromování samotné je tragédie završující špatnou přípravu, navíc některé věci poztrácel a i když měl písemně vše předáno k ničemu se nehlásí. Jedním slovem podvodník !

Tu adresu prosím zjisti, zatím tu nepadl vesměs ani jeden relevantní kontakt na někoho, kdo by to uměl.

• po měsících...
Odesláno
Jen vyzvedávám staré téma opět vzhůru. Máte už někdo zkušenosti a tedy i doporučení? Chystám se na chromování pouzdra "skorospartak".

Takže jak jsem slíbil:

p. Jindřich Švestka ( majitel ) - Galvanovna

Areál Výzkumných Ústavů

190 00 Prahy 9 Běchovice.

tel: 222 724 407

Pokud vím tak od nich využíváme zlacení ( do 5-ti mikronů ), chromování, případně nikování.

Zkušenost s chromováním hodinek je výborná, ale povrch musí být úplně připravený ( vyleštěný ). Tohoto člověka mohu doporučit. Navíc mají zkušenosti i s velmi malými součástkami ( typu piny do konektorů 0,5 x 2 mm ... )

Nezaručuju však, že jednotlivou ( takhle malinkou ) zakázku přijme - je třeba se dohodnout. Já se vždycky svezu s něčím co tam děláme pro firmu, takže se na mě ani neodkazujte ten pán mě nikdy neviděl...

Odesláno

Tak mě napadá ...co takhle z několika malých zakázek udělat jednu větší ...

Já bych chtěl pochromovaqt dvě pouzdra ...

Jak jste na tom vy?

Když to poskládáme, třeba to bude zajímavější ...

Takže jak jsem slíbil:

p. Jindřich Švestka ( majitel ) - Galvanovna

Areál Výzkumných Ústavů

190 00 Prahy 9 Běchovice.

tel: 222 724 407

Pokud vím tak od nich využíváme zlacení ( do 5-ti mikronů ), chromování, případně nikování.

Zkušenost s chromováním hodinek je výborná, ale povrch musí být úplně připravený ( vyleštěný ). Tohoto člověka mohu doporučit. Navíc mají zkušenosti i s velmi malými součástkami ( typu piny do konektorů 0,5 x 2 mm ... )

Nezaručuju však, že jednotlivou ( takhle malinkou ) zakázku přijme - je třeba se dohodnout. Já se vždycky svezu s něčím co tam děláme pro firmu, takže se na mě ani neodkazujte ten pán mě nikdy neviděl...

Odesláno
Tak mě napadá ...co takhle z několika malých zakázek udělat jednu větší ...

Já bych chtěl pochromovaqt dvě pouzdra ...

Jak jste na tom vy?

Když to poskládáme, třeba to bude zajímavější ...

no já bych musel nejdřív sehnat nářadí na odstrojení pouzder, pak bych do toho šel. Nechce se mi to dávat k hodináři, když se na to cejtim sám :)

Odesláno
no já bych musel nejdřív sehnat nářadí na odstrojení pouzder, pak bych do toho šel. Nechce se mi to dávat k hodináři, když se na to cejtim sám :)

Pánové to je chválihodné, ale může v tom vzniknout slušnej bordýlek - tedy jednou jsem chromoval 5 podobnejch pouder a pak jsem nebyl schopen to nakombinovat zpátky.... sice se povedlo, ale rozhodně bych nekombinoval víc lidí mezi sebou. Navíc když se sejdou 2 pouzdra od 2 lidí a jedno bude lépe připravené a druhé hůř tak už vidím to domlouvání potom....

Ono to nikdy nebude pro nikoho o výdělku spíš o práci,kterou nikdo pořádně nezaplatí...

Odesláno

Ahoj,pouzdra a jiné nechávám upravovat zde:http://www.aa.cz/galvanika/. Vždy naprostá spokojenost,jak s výsledkem tak cenou a přístupem personálu.Přípravy si kompletně provádím sám,popřípadě i vyrábím různé držáčky dle instrukcí té moc hodné paní která je odpovědná za výsledek. :speak_cool: Starý chrom či jiné nežádoucí vrstvy odstraňuji velice jemným pískováním a následným leštěním.platí všeobecně že jaký povrch takový výsledek.O přesné síle vrstvy nemám tušení,nějak jsem se zapomněl pořádně zeptat,ovšem z pokusných kousků se materiál jen tak odstranit nedal. Zkusil jsem i černý zinek a výsledek je velice zajímavý.Nikdy jsem neměl problém se změnou velikosti,třeba závity atd. O trvanlivosti v těžkém provozu :gun_bandana: nemám zdání protože většina mých mazlíčků končí v domečku,ovšem vše vypadá velice solidně.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Ahoj,pouzdra a jiné nechávám upravovat zde:http://www.aa.cz/galvanika/. Vždy naprostá spokojenost,jak s výsledkem tak cenou a přístupem personálu.Přípravy si kompletně provádím sám,popřípadě i vyrábím různé držáčky dle instrukcí té moc hodné paní která je odpovědná za výsledek. :speak_cool: Starý chrom či jiné nežádoucí vrstvy odstraňuji velice jemným pískováním a následným leštěním.platí všeobecně že jaký povrch takový výsledek.O přesné síle vrstvy nemám tušení,nějak jsem se zapomněl pořádně zeptat,ovšem z pokusných kousků se materiál jen tak odstranit nedal. Zkusil jsem i černý zinek a výsledek je velice zajímavý.Nikdy jsem neměl problém se změnou velikosti,třeba závity atd. O trvanlivosti v těžkém provozu :gun_bandana: nemám zdání protože většina mých mazlíčků končí v domečku,ovšem vše vypadá velice solidně.

Jo, taky jsem na ty stránky narazil. Díky za odkaz a referenci :speak_cool:

• Po letech...
Odesláno

Záleží na síle zlacení (mikronech). Např. 10 mikronů bude levné, ale hned se to ošoupe. Měl by jsi si sám říct, kolika mikrony chceš věc pozlatit. Mimochodem je to 5 let staré vlákno :D.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...