Pítrs 81 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Zdravím všechny dokola a jako první chci všem poděkovat za tohle forum, díky kterému jsem se dostal ke koupi těchto hodinek, bez vás bych měl max. nějaké festyny. Udělal jsem pár fotek, hodinky jsem nikdy nefotil, tak snad se fotky aspoň trochu budou líbit. Je to trochu pokus a omyl při umělém osvětlení, ale snaha byla. Jsou to Seiko je z řady 5, tedy automaty a strojek 4R36 s tím oným Hackingem, letošní model, made in asiat. Dost keců jdeme na to.
saida Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Jsou moc pěkný. Ta ,,monstrozní" luneta a plastický indexy skoro jak u nějakejch prospex. Pěkné!
People Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Parada. To su 5 jak vysite. Blahozelam
tano Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) Paradni hodinky, skvela fotka tech plastickych detailu. Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem tano
Pítrs 81 Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Kluci díky, potěší to, časem přidám snad i lepší fota, třeba dýnka, bylo to vcelku na rychlo. Zejtra zkrácení tahu a časem nějakej řemen i když moc nevím který, no Baker kdyžtak poradí Škoda, že příspěvky nejdou po chybě editovat, někdy to člověk přehlídne.
McStinger Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Gratulujem, vyzerajú fajn. Poprihadzuj ešte fotky, ak by sa ti chcelo. Z profilu, z mierneho nadhľadu (45 stupňov) na ciferník (prípadne aj lumi).
zarkow Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Gratulace a ať ti slouží, Saida to vystihl přesně, je to jak kombinace vyšších řad.
farkyostrava Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 a mi se taky líbí, supr indexy, kulaté mám moc rád :-) korunka vypadá bytelně.. prostě bezva tůůlovky.Tak s tímhle si rozhodně nešlápl vedle !!
Pítrs 81 Odesláno 27. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Snad to bude stačit, ale žádná dokonalost
Jeronimo Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Kápnul jsem na ně až dnes ve vlákně: Co máte dnes na ruce a musím říct, že se mi Monstro-sumózně líbí. Jak svítí??
Pítrs 81 Odesláno 27. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Já taky dlouho vybíral, volba byla jasná seiko a automaty.Jelikož je tu nikdo nemá, byl to trochu risk, ale myslím stálo to za to, ještě jsem zvažoval verzi s modrou lunetou a zlatými indexy, ale stejně zvítězila klasika. Pořád jsem se rozhodoval mezi baby sumo a dalšími deriváty 5kové řady, nakonec mě tyhle padli do oka i když jsem chtěl verzi J. Jsou trochu težší 177g a pouzdro má malinko hrany, takže jsem delší dobu hledal pozici na nošení, ale už je to v pohodě.Svítí parádně, však jsem dával i foto. Malinko se předcházejí, 10 dní a asi minuta navíc, ale to je asi normál u automatů. Každopádně kluci díky za reakce, mě dělají radost
Jeronimo Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Minuta za 10 dní není vůbec v těhle vodách špatné a třeba se ještě zaběhnou a sednou si.
Pítrs 81 Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Nějaké ty mobilní pokusy o sněhové fotky Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem Pítrs 81
petr_cha Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Nejvic se mi libi ta prvni dzinovka fotka :-) Furt nadavam na velke hodinky, ale nakonec nejvic po nich koukam.. Mam rad, kdyz je to proste "kus hodinek".. skoda, ze je nedelaji taky v klasicke oranzove.. Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem petr_cha
Pítrs 81 Odesláno 10. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 No ještě mi to focení moc nejde a hlavně, když konečně na to mám náladu a trochu podmínky tak foťák nechám doma Taky jsem přemýšlel jaké, pač mám dvoje z toho jedny moc k nepoužití a zničené, druhé tyhle. Jelikož nemám ty možnosti jako jiní tady, abych měl 5 kousků a každé ráno řešil jaké si vezmu, tak byla snaha vybrat co nejlíp. Nejdřív jsem chtěl taky ne tak masivní, spíš pilotky, ale tyhle mě prostě chytly a i když mám kostnatější zápěstí, tak je to v poho, ale musíš si trochu zvyknout.Oranžády bys musel monstra, tyhle maj spíš tmavší + žlutá nebo červená. Dzinovka? Nerozumím řeči tvého kmene, prosím osvětli mi to, dík
petr_cha Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 (upraveno) Dzinovka ? Tim jsem myslel prvni fotku tvych hodinek polozenych na dzinach, dzinsech... jeansech... Na tech modrych kalhotach :-)) Upraveno 10. prosince 2014 uživatelem petr_cha
Pítrs 81 Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Aha, tak už tomu rozumím, taky mi to mohlo dojít
Pítrs 81 Odesláno 13. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Něco pro oživení, jinak jsem zatím spokojen, sice se předbíhají, ale to je asi u automatů normál.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se