Přejít na obsah

Casio G-Shock GA-100C-1A3

Návštěvník Strocek

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Jenom doplním, že jsem nevydržel a vzal je v Kocomu. Asi by byly z ciziny levnější, ale asi by mě neminulo proclení a ten rozdíl není takový, že bych to musel řešit a mám v Koscmu doživotní výměnu baterie, včetně tlakové zkoušky, zadarmo  :cool02: 

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Vypadaj dost dobře:-) Třeba si zvykneš a zorientuješ se v nich i s tmavými indexy. Mě se to ale nikdy nepodařilo přes rok a půl (než jsem je utopil)vždycky jsem koukl na ručičky a přečetl si radši displej to mi přislo jednosušší a přitom ty ručky i indexy byly celkem výrazné viz foto v odkazu.

http://forums.watchuseek.com/f296/casio-sea-pathfinder-spf-60s-some-photos-589444.html

Odesláno

Jenom doplním, že jsem nevydržel a vzal je v Kocomu. Asi by byly z ciziny levnější, ale asi by mě neminulo proclení a ten rozdíl není takový, že bych to musel řešit a mám v Koscmu doživotní výměnu baterie, včetně tlakové zkoušky, zadarmo  :cool02: 

Copak, copak kolego ... to je rychlovka ve vedleší sekci ...

Návštěvník Strocek
Odesláno

To ani né, ale ten klasickej je samozřejmě lepší, ale potřebuju mít hodinovej věnec, kterej je pro mě přehlednější. Ty fotky z netu hrozně zkreslujou na živo je to trošku jinak.   

Návštěvník Strocek
Odesláno

Ta poslední fotka jsou moje nový  ;) . Teď mám dvoje... Hodinovej věnec je jako minutový věnec, tak jsem tak pojmenoval i hodinové indexy  :)

Návštěvník Ondra
Odesláno

STEALTH jsou magicky... ale chapu, ze ti nemusi vyhovovat... jak jsi tak rychle poridil ty druhy... zase Koscom? :)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Jo jo taky Koscom. Ty celo černý nejsou vůbec špatný a moc se mi líbí to matný černý pouzdro a pásek, ty nový jsou tmavě šedivý. Ale vadí mi, že indexy hodin nejsou taky v bílý jako dalo by se to přežít, třeba mi zůstanou. Já bych si koupil i dražší mě vyloženě nejde o prachy (jako samozřejmě rozumně), ale já jsem nevybral model z celý řady G-shocků kterej by mi vyloženě pasoval. A nejhečí by byly:

ty celočerný s bílejma ručičkama a indexama s lumi vrstvou. světlý displeje (nebo černý to by mi tak nevadilo) solár a řízený rádiem a je to nejdokonalejší model g-shocků takovej bych si představoval :)   

Pardon, takž ted máš dvoje?

jo jo teď mám dvoje...

Návštěvník Strocek
Odesláno

Jo sou v pohodě  ;) . Koukneš a vidíš a nic neluštíš, jako mohly by mít pouzdro a pásek v černý matovce jako ty první, ale jsou pro mě přehlednější.

Návštěvník Ondra
Odesláno

Jo sou v pohodě ;) . Koukneš a vidíš a nic neluštíš, jako mohly by mít pouzdro a pásek v černý matovce jako ty první, ale jsou pro mě přehlednější.

To by nemel byt problem prehodit, myslim, ze i svepomoci a mel bys original :)

Odesláno

Jasně, chápu. Kdybys chtěl, mohl bych Ti doporučit nejpřehlednější Géčka, která jsem měl na ruce, tedy i ta, která jsem měl na ruce na zkoušení, ale stojí přes 6.000,-Kč.

Návštěvník Strocek
Odesláno

To by nemel byt problem prehodit, myslim, ze i svepomoci a mel bys original :)

napadlo mě to, že bych to mohl přehodit, ale to bych asi ztratil záruku na oboje dvoje hodinky a díval jsem se na vyloženě matný pouzdro na ebay a nenašel jsem  

Návštěvník Ondra
Odesláno

napadlo mě to, že bych to mohl přehodit, ale to bych asi ztratil záruku na oboje dvoje hodinky a díval jsem se na vyloženě matný pouzdro na ebay a nenašel jsem

Ono se jim na 99,99 procent behem zaruky stejne nic nestane ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...