Návštěvník Strocek Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Jenom doplním, že jsem nevydržel a vzal je v Kocomu. Asi by byly z ciziny levnější, ale asi by mě neminulo proclení a ten rozdíl není takový, že bych to musel řešit a mám v Koscmu doživotní výměnu baterie, včetně tlakové zkoušky, zadarmo
David Tichy Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Vypadaj dost dobře:-) Třeba si zvykneš a zorientuješ se v nich i s tmavými indexy. Mě se to ale nikdy nepodařilo přes rok a půl (než jsem je utopil)vždycky jsem koukl na ručičky a přečetl si radši displej to mi přislo jednosušší a přitom ty ručky i indexy byly celkem výrazné viz foto v odkazu.http://forums.watchuseek.com/f296/casio-sea-pathfinder-spf-60s-some-photos-589444.html
Sphinxx Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Jenom doplním, že jsem nevydržel a vzal je v Kocomu. Asi by byly z ciziny levnější, ale asi by mě neminulo proclení a ten rozdíl není takový, že bych to musel řešit a mám v Koscmu doživotní výměnu baterie, včetně tlakové zkoušky, zadarmo Copak, copak kolego ... to je rychlovka ve vedleší sekci ...
Návštěvník Strocek Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Já věděl, že to bude průser.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 A co je za problém? Negativní display?
Návštěvník Strocek Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 To ani né, ale ten klasickej je samozřejmě lepší, ale potřebuju mít hodinovej věnec, kterej je pro mě přehlednější. Ty fotky z netu hrozně zkreslujou na živo je to trošku jinak.
Sphinxx Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Jo, však jsem Ti to tu někde psal, že ty fotky zkreslují. No a tak co dále? Budeš to řešit jiným modelem?
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Edit: uz nic, domyslel jsem si
Návštěvník Strocek Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Ta poslední fotka jsou moje nový . Teď mám dvoje... Hodinovej věnec je jako minutový věnec, tak jsem tak pojmenoval i hodinové indexy .
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 STEALTH jsou magicky... ale chapu, ze ti nemusi vyhovovat... jak jsi tak rychle poridil ty druhy... zase Koscom?
Návštěvník Strocek Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Jo jo taky Koscom. Ty celo černý nejsou vůbec špatný a moc se mi líbí to matný černý pouzdro a pásek, ty nový jsou tmavě šedivý. Ale vadí mi, že indexy hodin nejsou taky v bílý jako dalo by se to přežít, třeba mi zůstanou. Já bych si koupil i dražší mě vyloženě nejde o prachy (jako samozřejmě rozumně), ale já jsem nevybral model z celý řady G-shocků kterej by mi vyloženě pasoval. A nejhečí by byly:ty celočerný s bílejma ručičkama a indexama s lumi vrstvou. světlý displeje (nebo černý to by mi tak nevadilo) solár a řízený rádiem a je to nejdokonalejší model g-shocků takovej bych si představoval Pardon, takž ted máš dvoje?jo jo teď mám dvoje...
Sphinxx Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Aháááá, tak to jo, už jsem doma ... a ty druhý jsou teda v pohodě?
Návštěvník Strocek Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Jo sou v pohodě . Koukneš a vidíš a nic neluštíš, jako mohly by mít pouzdro a pásek v černý matovce jako ty první, ale jsou pro mě přehlednější.
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Jo sou v pohodě . Koukneš a vidíš a nic neluštíš, jako mohly by mít pouzdro a pásek v černý matovce jako ty první, ale jsou pro mě přehlednější.To by nemel byt problem prehodit, myslim, ze i svepomoci a mel bys original
Sphinxx Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Jasně, chápu. Kdybys chtěl, mohl bych Ti doporučit nejpřehlednější Géčka, která jsem měl na ruce, tedy i ta, která jsem měl na ruce na zkoušení, ale stojí přes 6.000,-Kč.
Návštěvník Strocek Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 To by nemel byt problem prehodit, myslim, ze i svepomoci a mel bys original napadlo mě to, že bych to mohl přehodit, ale to bych asi ztratil záruku na oboje dvoje hodinky a díval jsem se na vyloženě matný pouzdro na ebay a nenašel jsem
Sphinxx Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 který?Jsou to tyhle:http://casio-watch.fastcr.cz/produkty/casio-g-shock/g-shock-a-d/ga-1000-4a Možná jsi je už tady někde zahlédnul, mám je já a pár fotek jsem tu dával, jejich výtečnou čitelnost v analogovém podání zaručuje antireflex. Jsou super.
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 napadlo mě to, že bych to mohl přehodit, ale to bych asi ztratil záruku na oboje dvoje hodinky a díval jsem se na vyloženě matný pouzdro na ebay a nenašel jsemOno se jim na 99,99 procent behem zaruky stejne nic nestane
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.