Daemonultimate Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) ArtyA, společnost, která se nám představila mimo jiné svým modelem hodinek s názvem Bye-Bye Euro, zaměřila nyní svou pozornost na svátky Halloween a nebyla by to ArtyA, kdyby k tématu nepřistoupila svým způsobem. My se zde podíváme na dva jejich modely věnované tomuto vděčnému tématu. Artya Werewolf Blood and Bullet: hodinky jsou z roku 2012 Toto unikátní dílo v sobě kombinuje stříbrnou kulku, proslulou svou schopností zabíjet vlkodlaky a krev jedné z obětí.Vzhledem děsivé, 47mm pouzdro ukazuje pohled na cíl ve svém středu a zároveň v sobě ukrývá mechanický Swiss Made strojek s automatickým nátahem. Číselník obsahuje kovanou i ručně zdobenou kulku ze stříbra, třenou během úplňku česnekem v jedné z ženevských nocí. Součástí je i krev z oběti, je-li pravá, zdroj blíže nespecifikuje. Hodinky jsou vytvořeny speciálně pro Halloween a mají nás chránit před vlkodlaky moderní doby. Osobně nevím, jestli na tento úkol stačí. Nyní si představme aktuální model pro Halloween roku 2014: Son of Sound Zřejmě nadešla doba, kdy je vhodné náš boj s monstry přehodnotit a nebo se styl hudby poslední doby stává mocnější zbraní proti vlkodlakům a jiným příšerám než vlastní archaické zbraně. Zlaté, ručně tažené struny, krev oběti a pouzdro vzhledu kytary má nésti poselství novodobé zbraně. Výběr způsobu boje je na vás, respektive na nás. Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem Daemonultimate
gougy Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 ArtyA výtvory jsou prima a zejména jejich tvůrce si mě získal. Potírání česnekem za úplňku k tomu tak nějak normálně patří
Bells Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Celkem drsný počin, líbí se mi, že jde svojí cestou a nezaobírá se nějakými konvencemi, prostě svérázné hodinky pro lidi co chtějí a budou zaručeně hodně originální. A co ta krev, kdo ví? každopádně je to hodně zajímavý a opravdu neotřelý prvek na hodinkách. Mě se to líbí, ale sám jsem dost zvrácený, baví mě vlkodlaci i upíři, tak je to asi jasné
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Asi bych to nenosil, ale líbí se mi to.
JaRooN Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 ArtyA je prostě boží, ale ten poslední počin jde nějak mimo mé chápání. Son of Sound v originálu mám na piedestálu hodně vysoko, ale v této úpravě bych to vyjádřil asi takto:
gougy Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 ArtyA je prostě boží, ale ten poslední počin jde nějak mimo mé chápání. Son of Sound v originálu mám na piedestálu hodně vysoko, ale v této úpravě bych to vyjádřil asi takto: Já to beru tak, že mu hrabe (sám považuje Son of Sound za svůj master kousek, na který je hrdý a který vymýšlel tři roky) a s krví asi taky ulítnul (když tam dává svoji a předpokládám, že i své ženy a budoucích majitelů), nebo se možná "jen" dobře prodává Ale hrabe mu v hodinkářském světě, tak je to vlastně super
Kid_A Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 humus. a co na tu krev rika namestek hlavniho hygienika mesta Prahy?
Daemonultimate Odesláno 22. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Proč náměstek, ten hlavní nemá hubu? No raději pryč, to je silně of topic.
Kid_A Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 ja myslel, ze hlavniho hygienika kvuli korupci odvolali a novyho nejmenovali:))Proč náměstek, ten hlavní nemá hubu? No raději pryč, to je silně of topic.
Kasper Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Tvorba p.Arpu ma silno oslovuje. O jeho hodinkách sa dá povedať všeličo, len nie to, že sú nudné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Arpa je čím dál větší magor Ale wow efekt (či shock efekt), to teda umí
JaRooN Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Příští týden bude ArpyA v neděli v relaci Víkend!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se