Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdar,

mám Vostok Europe Arktika modré a uvažuju o nějakém kovovém tahu. Jediný, který jsem našel a možná by mi vyhovoval je Hirsch 202 Bracelet (např. http://www.chrono.cz/tahy-se-sponou/hirsch...u-bracelet-202).

Máte někdo tyhle hodinky na kovovém tahu, pokud ano, tak na jakém?

Dík

Tom

BTW: Někde na jiném Topicu jsem viděl že se lidi ptali jestli tah je kovový nebo plechový. Asi tuším jaký je rozdíl (mám jedny Festiny s docela težkým, ale příjemným tahem a teď jsem v hodinářství viděl podobný, ale o hodně lehčí), ale určitě se nechám poučit, případně si poradit...

Posted
Ten Hirsch má 22mm, a na Vostoky potřebuješ 23mm, pokud se nepletu. Zkus se zeptat na http://www.tophodinky.cz

To jo, ale ten originalni 23 mm koženej pásek je tam fakt narvanej. Řekl bych že 22 mm nebude zas takový rozdíl...

Teda doufám :guiltysmiley:

Posted
To jo, ale ten originalni 23 mm koženej pásek je tam fakt narvanej. Řekl bych že 22 mm nebude zas takový rozdíl...

Teda doufám :guiltysmiley:

Bude. Bude hrkat a může i vyhodit osičku. Nutno rozměr zachovat, ne menší!

Posted
Bude. Bude hrkat a může i vyhodit osičku. Nutno rozměr zachovat, ne menší!

O tom mohu něco říci...před lety,kousek nad Smědavou v jizerkách,jsem prudce zabrzdil a musel jsem si bodnout levou holí,Eterny z mého zápěstí odletěli do metr hlubokého prašanu.Skoro hodinová hrabanice-už jsem měl pěkně staženej zadek.Rozměr zachovat!!!

Posted
O tom mohu něco říci...před lety,kousek nad Smědavou v jizerkách,jsem prudce zabrzdil a musel jsem si bodnout levou holí,Eterny z mého zápěstí odletěli do metr hlubokého prašanu.Skoro hodinová hrabanice-už jsem měl pěkně staženej zadek.Rozměr zachovat!!!

Díky, to mě nenapadlo.

Teda pokud bych hledal 23 mm, tak kromě originálu prakticky nemám šanci (nic jsem nenašel). Chytře to mají ti litevci vymyšlené :gun_bandana:

Tom

Posted
Když jsem juknul sem, http://www.vostok-watches.com/ tak mi málem vypadly voči :eek: Ani se nedivím, že sháníš náhradu. Ta cena je brutální :sad01_anim:

Přesně tak. I v česku se dá sehnat za 1500 Kč, což mi přijde taky trochu víc, než bych čekal, případně byl ochoten za tah dát. :crying_anim02:

Posted
Díky, to mě nenapadlo.

Teda pokud bych hledal 23 mm, tak kromě originálu prakticky nemám šanci (nic jsem nenašel). Chytře to mají ti litevci vymyšlené :gun_bandana:

Tom

Není nic jednoduššího než změřit rozteč. Je možné, že má 22 mm.

Posted
Není nic jednoduššího než změřit rozteč. Je možné, že má 22 mm.

Rusové měli vždy něco extra , píšou 23mm , tak je to 23 mm . Měřil jsem to . Ještě je možnost koupit tah 24 mm který by se dal upravit na 23 mm .

Posted

24 by sa mal dat v lepsich internetovych obchodoch v pohode zohnat ak ak bude kovovy tak nie je nic lahsie nez ho vziat z oboch stran na bruske a milimetrik opatrne ubrat kozeny sa zase bude dat stlacit

• 1 month later...