Parlei Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Ahojte, potreboval by som poradiť resp. vypočuť si aj iný názor. Mám určitý finančný limit, ktorý mi dáva na výber buď Tag Huer quartz alebo Longines automat. Viete mi povedať, ako by ste sa rozhodli Vy na mojom mieste? Ďakujem.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Longines. Časem bys litoval že nemáš průhled na stroj, bez ohledu na značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Longines,je to dobrá značka + mechanika O jaké se jedná modely,prosím tě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Bez váhání Longines... pro mě jsou to srovnatelný značky, takže jasně vyhrává mechanika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parlei Odesláno 22. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Nejsou todle ty Longinesy s keramikou? To bych si skoro myslel, ze chrono mechanicky Aquaracery o moc drazsi nebudou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 automat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 no..z těhle dvou cos dal na fotkách určitě longines..ale jinak jsem teda spíš fanda heuer (nebo vlastně trochu i tag heuer) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 no..z těhle dvou cos dal na fotkách určitě longines..ale jinak jsem teda spíš fanda heuer (nebo vlastně trochu i tag heuer) Tag už je jenom pouhý stín Heueru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 100% Longines.Tyto jsem měl možnost i odzkoušet.Na ruce sedí perfektně+keramika k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 (upraveno) ]Tag už je jenom pouhý stín Heueru... to je pravda..ale stejně..pokud by mi dali zadara vybrat, co chci, asi bych si vybral spíš u TH než u Longines Upraveno 23. listopadu 2014 uživatelem parnass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 to je pravda..ale stejně..pokud by mi dali zadara vybrat, co chci, asi bych si vybral spíš u TH než u Longines V tomto případě bych si vzal taky TH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Opravdu potřebuješ chrona? Nebo se Ti prostě jenom líběj. Jestli ne nutně, omezujou rozpočtovou hranici výběru, luneta Tě zřejmě netrápí, jak jsou na tom s konstrukcí a w.r.? Rozhoduješ se mezi quartzem a mechanikou, zásadní otázka, plusy a mínusy znáš. To je stěžejní, pak teprve porovnávej modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Rozhodně Longines. Když už Heuer tak ne Tag, ale Autavia ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Urcite Longines, a nielen koli mechanike, tie TH co si dal su proste skarede, take gycovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parlei Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Ďakujem všetkým veľmi pekne. Pôjdem teda po automate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Vezmi si do ruky Tag Heuer a Longines, těsně po sobě, potoč si lunetou, zkus vyšroubovat a zašroubovat korunku, "přičichni" ke strojku... Pak zjistíš... Pokud nemáš jasno v tom, že "potřebuješ mechaniku", šel bych bez váhání do TH. Prostě na mě i Aquaracery "působí" mnohem víc a není to jen značkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Jednoznacne auto.od Longines, baterka je stale jen baterkou, at je to Tag nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 th aquaracer 500 se tu teď nabízí na foru...pokud někdo netrvá na novejch hodinkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinw33 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 šel bych taky do Longines... automat je automat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se