falkkon Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Žená říká,že v tom věku už bych mohl mít rozum a neblbnout s hodinkama. 53. Aktivitu neumím posoudit.Ale podle reakce doma je asi přiměřená.
B.F.G. Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Trošku OT. Je tady vůbec nějaká žena?
odklizec Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Heh zalozime exkluzivni klub prvnich 50, nebo jeste exkluzivnejsi prvnich 10?
Leclerc Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Kdo má jedničku? Řekl bych, že Chronomag... ale nějak ho nemůžu najít mezi členy... že by se v Novém fóru ještě nezaregistroval?
Mike. Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 (upraveno) Řekl bych, že Chronomag... ale nějak ho nemůžu najít mezi členy... že by se v Novém fóru ještě nezaregistroval? Taky si myslim. Myslim, ze v tom seznamu clenu nejsou vubec administratori, mozna se pletu, ale nenasel jsem je. Upraveno 20. července 2007 uživatelem Mike
odklizec Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Jednicka byla ve starem foru vyhrazena Guestovi a v tomhle foru ji nema nikdo. Takze Chronomag s 2 je vlastne 1, ja 2 atd..
Lukáš Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Zase tak starý nejsem, ale poprvé jsem dorazil ve správný čas.....zrovna jela Chronomag L.E. Pamatujete pánové? To byly časy, hledání starých Primek, rozpoznávání kalibrů, atd...
mnovace Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 od kdy je možno být zasloužilým členem, v některých filmech ještě čtu titul zasloužilý umělece, tak mě to zajímá od kdy už...
mnovace Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Jo ještě bych rád zdůraznil, že mechano se zasloužilosti dočká o hooodně později než já.
N4M Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Jo ještě bych rád zdůraznil, že mechano se zasloužilosti dočká o hooodně později než já. Nespletl jsi si vlákno? Tohle jsi měl dát do vtipů, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se