Přejít na obsah

Tah Breitling Navitimer

ron

Doporučené příspěvky

Odesláno

Říkal jsem si, že to zkusím dát sem, víc očí, víc vidí.

Jedná se údajně o originální tah Breitling Navitimer 442A, který potřebuji. Je od ověřeného prodejce přes ebay, který má 100% pozitivní hodnocení, ale pořád mi na tom tahu něco nesedí, hlavně ty koncovky, respektive ta část, co doléhá na tělo pouzdra, tak na jedné je vidět, jak je to hnusně zpacované, jak je ta ocel jako by odseklá či špatně obroušená.(u předposledního obrázku to je vidět)

Děkuji za každý rozumný tip a názor.

post-6831-0-79188400-1417642814_thumb.jpg

post-6831-0-77459300-1417642821_thumb.jpg

post-6831-0-46016500-1417642829_thumb.jpg

post-6831-0-13029500-1417642837_thumb.jpg

post-6831-0-93665800-1417642844_thumb.jpg

post-6831-0-46433100-1417642852_thumb.jpg

post-6831-0-35906200-1417642863_thumb.jpg

Odesláno

Myslel jsem toto...vyznačil jsem to na fotce, přijde mi to jak kdyby to bylo odštípané nebo tak něco..Samozřejmě že čísla a vše ostatní mi asi sedí, jde tam dokonce vidět, že jsou tam i originální stěžejky, což samozřejmě nic neznamená...

post-6831-0-99778300-1417643696_thumb.jpg

Odesláno

No právě, 80% není 100% :eek: ...ale tak nějak jsem pořád přesvědčen, že je originální 

Odesláno

Aha, toho jsem si vůbec nevšiml. Tak to těžko říct, když jsem třeba sundal tah u svých dost starých aerospace, tak kvůli onošení nevypadal zrovna dvakrát reprezentativně, ale teda zrovna v těch tebou zakroužkovaných místech byl ok (ale šlo o jiný tah). Nicméně, když sedí čísla a tak, bude nejspíš ok, pokud ale budeš s tím prodejcem komunikovat, napiš sem kdyžtak, jak se to poškození stalo, docela by mě to zajímalo..

Odesláno

Aha, toho jsem si vůbec nevšiml. Tak to těžko říct, když jsem třeba sundal tah u svých dost starých aerospace, tak kvůli onošení nevypadal zrovna dvakrát reprezentativně, ale teda zrovna v těch tebou zakroužkovaných místech byl ok (ale šlo o jiný tah). Nicméně, když sedí čísla a tak, bude nejspíš ok, pokud ale budeš s tím prodejcem komunikovat, napiš sem kdyžtak, jak se to poškození stalo, docela by mě to zajímalo..

No vypadá to spíš po detailním zvětšení jako nějaká nahromaděná špína. Při komunikaci s prodejcem mi bylo řečeno, že je vše O.K., jedná se o prodejce se 100 % pozitivním hodnocením z nemalých prodejů drahých hodinek či příslušenství.

Odesláno

Není, ale jsem spíš přesvědčen o tom, že je to originál ... mrkni do SZ :) .

Davide, děkuji za pomoc, jsem čím dál tím více přesvědčen o tom , že je to O.K., i díky tvé pomoci :clap:

Odesláno

Tak jestli je to špína, napiš prodejci ať ti pošle fotku kde je to vyčištěný a budeš mít už klid úplně :)

No vypadá to spíš po detailním zvětšení jako nějaká nahromaděná špína. Při komunikaci s prodejcem mi bylo řečeno, že je vše O.K., jedná se o prodejce se 100 % pozitivním hodnocením z nemalých prodejů drahých hodinek či příslušenství.

Odesláno

Uvidíme, dnes jdu do autorizovanéh servisu nechat přezout tah na SA, tak jsem zvědavý na povrchové zakončení koncevek u tohoto tahu...

Odesláno

Ano,je to na 99 procent original. Ale u navitimeru si dej pozor na zakonceni reminku,respektive na jeho koncove casti. Prelesteni samotneho reminku bude otazka kolem 1500 kč, pri te cene se mi to porad zda prijatelne oproti novemu.

Odesláno

Ano,je to na 99 procent original. Ale u navitimeru si dej pozor na zakonceni reminku,respektive na jeho koncove casti. Prelesteni samotneho reminku bude otazka kolem 1500 kč, pri te cene se mi to porad zda prijatelne oproti novemu.

Díky za názor, koncovky jsou dobré, k mému typu hodinek potřebuji buď 431A nebo 442A, a to jsou právě ony :clap:

Odesláno

Je to urcite origo... Jen je to dom*dane od pouzdra jak se tam dostane spina... Podobne bude v tech mistech vypadat i pouzdro ze ktereho je to sundane... Nemel bych strach, ja to mel po sundani tahu taky...;-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...