Skopky-Sonny Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) Ahoj, vanoce za dverma a ja premyslim nad darkem, co si poridit pod stromecek. Jelikoz mam rad pivo, nevyhnutelne s tim je spojena obcasna cesta na toceny tam i zpet. A tady se vytvoril ten pomyslny prostor pro dalsi model do sbirky. Zkratim to tedy: - sportovni styl (urcite ne nic vintage)- 40-45mm (zapesti 19.5cm)- tmavy cifr (at se mi v nalade dobre odecita cas)- pohon baterka (z duvodu narazuvzdornosti a taky uz dvoje automaty mam = nestiham nosit)- tah ocel/pryz (hlavne ne kuze)- otocna GMT luneta na pocitani vypitych piv (pomucka pri placeni)- cena: rozumna, tzn.napr. 3-8tis.CZK- znacky klasicky, zadny sroty (Seiko, Citizen, Casio, Orient....levnejsi Tissot atd.) Na zaklade vyse uvedeneho se mi podarilo najit tyto Seika, ale nikde jsem nezjistil (ani podle obrazku) jestli ta luneta je otocna.Diky za pomoc Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem Skopky-Sonny
lucid Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Otočná luneta ano (na 60 kliků nebo na 120? - ta je pro fajnšmekry pijící malá piva), GMT ale nepotřebuješ, leda pokud by ses po probuzení ocitnul v jiném časovém pásmu
olin001 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Takový základní hodinky na pivo ......co i splnují tvoje požadavky(taky je plánuju na stejnou zálibu) jsou Wenger Sea Force sportovní,průměr 43mm,tmavý cifr,baterka,pryž,dobrá a odolná otočná luneta s lumi bodem a cena 5k
Skopky-Sonny Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Kdyz ja tu 24 bodou lunetu fakt potrebuju:) S potapecskou lunetou uz mam Seika pepsiny a Brajtle a i kdyz znaceni vypitych piv lze provadet, s odectem je to uz horsi. Proste je to titernejsi a po 10ti pivech uz clovek premysli, jestli to je 9, 10 nebo 11
Skopky-Sonny Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Navic GMT (analog) jeste nemam, takze z hodinkovyho hlediska bych se citil zase o neco spokojenejsi. Nebo napada vas nejak obdobna funkce, ktera by po-otaceni lunety dokazala nahradit? Videl jsem nejake Casia Edifice s LAP timerem, ale netusim jak to funguje a pochybuju, ze ovladani bude stejne namahave nebo snad jednodussi.
hejdik Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 http://www.hodinkyego.cz/hodinky/20558-wenger-77076-squadron
parnass Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 V 5. 12. 2014 v 8:38, Skopky-Sonny napsal: - otocna GMT luneta na pocitani vypitych piv (pomucka pri placeni) Diky za pomoc to je geniální...
zino Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Vyberat hodinky s funkciou, ktora bude pomahat pocitat piva, kde 'cislo 12' je zretelne malo... Toto vlakno ma rozsekalo
Skopky-Sonny Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Kluci Wenger me nejak celkove neoslovil. Kazdopadne ty GMTcka cos postnul hejdiku nemaj otocnou lunetu, pouze vnitrni znaceni druhyho pasma = pro me a pivo nepouzitelne. Ty Victorinoxy nejsou spatny, mrknu co vsechno maj za modely. U Luminoxu bych si asi vybral. Jinak sranda musi bejt, urcite by nekteri mistni clenove mohli o opileckych aferach zkusene vypravet Jo a 12ti bodova luneta by postacila pro vetsinu vecirku, zas takovej splavek nemam
Návštěvník Mitak Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Po přečtení tohoto vlákna mám najednou na funkci hodinek úplně jiný pohled a požadavky :-) Objednal jsem si k Vánocům nějaké G-Shocky (GD120CM5) a marně teď přemýšlím, jak k nim přibastlit lunetu :-DDDDD Nicméně, až zas budu mlátit pěstí do stolu a řvát, že "já jsem tady velitel!!!", tak jsem si jistý, že to ty hodinky vydrží :-D
Jiří Štencek Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Ty Wengery (nebo jakékoliv hodinky s potápěčskou lunetou) ti poslouží na víc piv (60).. takže bych to úplně nezatracoval Každopádně tuhle funkcionalitu u otočných lunet taky zdůrazňuji
rypadlo Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Sorry za OT, ale odečítat piva na lunetě by mě teda v životě nenapadlo, díky za super nápad ?
gerber Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Za sebe doporučuji http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74346-citizen-bn0100-51e-eco-drive-promaster-diver/ a kdybys měl zájem, jsou k mání ;-)
Skopky-Sonny Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Dik za tip, ale to je porad potapecska luneta. Ja hledam hodinky s 12 nebo 24 body.
Honza Herman Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 wengery jsou hodinky pro tebe, poměr cena/výkon je top
Skopky-Sonny Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Trasery byly v uzsim vyberu, prakticky plni vse co pozaduji, akorat za ty penize uz se mi teda vic libi napr. Luminoxy vyse. Pravda nevidel jsem je nazivo, ale uz podle obrazku a youtube pusobi jako casia pro deti za 299,-, coz na jednu strachu chapu = strohy, funkcni design je pro vojaky zadouci, ale ja bych se za ty penize uz chtel i trochu kochat Jinak prosim ty Wengery uz ne, nic se mi od te znacky nelibi. Nasel jsem docela pekny DOXY, ale cena nad limitem a jsou na kuzi
Návštěvník Mitak Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Nemůžu nezmínit Traser z prodejního vlákna http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78684-fraser-automatic-master-s-kupou-hardware/Sice je to trochu dražší a automat, ale zase o to hezčí a luneta ideální.
Bells Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Ahoj ty uplne prvni Seika z tveho vyberu nemaji otocnou lunetu, to ti muzu rict s naprostou jistotou, mel jsem je tudiz k tvemu ucelu nepouzitelne..
Skopky-Sonny Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Mitak: mam dvoje automaty a nemam vrtic, takze kazdou chvili se mi zastavuji. Maximalne prichazi v uvahu kinetic. Bells: Diky za info, skoda jich. Jsou pekny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se