paradajka Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) Ahojte, som bezradny a potreboval by som od vas radu ci kupit alebo nekupit Breitling SOH 42 na Ocean racer gume. Su z roku 2011 a s komplet balenim. Mozem ich mat za cca 48000,-Kc. Aby som vam priblizil preco som nerozhodny tak sa musim rozpisat . Pred cca rokom ked som sa registroval na chronomagu a jemne nakazil tak som si zaobstaral Seiko 5 SNZH55 a zacal nasavat info o hodinkach, neskor som pocitil potrebu novych hodiniek a poskuloval po Longines Hydroconquest, ktore ma koniec koncov prestali bavit aj napriek tomu, ze som ich nikdy nevlastnil a tak som si pre uspokojenie "vytunil" seika na FFF mod. Neskor som zacal pozerat prave po tychto breitlingoch, ale nevedel som , ci mi nebude na nich vadit ETA. A tak s postupnym nasavanim info som sa zahladel do moonwatch a vdaka Vintage sekcii a najma (nie len) pre financ-ove vintage projekty som momentalne v nalade ked nutne potrebujem aj vintage chrono, co by v podstate splnali moonwatche. No, ale prisla mi ponuka na tieto SOH a musim povedat, ze na zivo ma ocarili omnoho viac ako na fotke a dilemu mam vlastne z toho, ci za tie peniaze nekupim hodinky napr pre niekoho lepsie alebo ci radsej nenavysit cenu a kupit nieco drahsie, som prosto uplne bezradny .... a vlastne co by som rad od vas pocuj je , ci by ste vy tieto hodinky za tu cenu kupili alebo ak nie a kupili nieco ine tak co by to bolo ? Prosto potrebujem aby ste ma nakopli ktorym smerom ist .. Vopred vam za rady dakujem Luky Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem paradajka
Sphinxx Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Hele asi takto: 1) kup si co se Ti líbí a jestli Ti sedly, jdi do nich. 2) za 48 je to v pohodě, záleží v jakém jsou stavu ... A barva? Modrá, černá nebo světlá?
paradajka Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Dik za odpoved. Su cierne a stav odpoveda normalnemu noseniu, sklo je nedotknute, nejake vlasocnice sa najdu na puzdre a o nieco viac na spone, ale nic hrozne. Asi do nich nakoniec pojdem
Sphinxx Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) Můj názor je silně ovlivněn, protože mám Breitling hodinky hodně rád, ale pokud se ptáš na cenu, tak za předpokladu, že jsou to hodinky s papíry v pěkném stavu, tak proč to nezkusit ... já mám za to, že nová "nechrona" stojí zlehka přes 90 (tedy doporučená cena) na Ocean Raceru. Zhruba za tyhle peníze je prodáš, pokud si nesednete, takže bych asi moc neváhal ... Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem Sphinxx
paradajka Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 v podstate mi islo aj o cenu. Tak si to logicky zhrnul az som sa rozhodol, ze do nich pojdem. Od rana mam dilemu a ty si ju na par riadkoch tak elegantne a rychlo rozluskol dik
Sphinxx Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Jestli Ti to trochu pomohlo, tak jsem rád, ale jak jsem psal, můj názor, je zaujatej . Nicméně chybu určitě neuděláš.
Sphinxx Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Spis nez resit jestli koupit kvuli cene, radsi pockat chvili ...No tohle se lehce říká a píše, ale hůře realizuje, však to všichni známe :D ...
CEGY Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Bych se neunáhloval a jel se ještě mrknout na Damasko
paradajka Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Sphinxx: dik, tak si ich zajtra este raz obzriem a asi sa rozhodnem Rybiz: diky za odpoved, som rad aj za tento pohlad, ale co je horsie aj tvoja odpoved ma logiku a tak neviem , ci nie som znova na zaciatku
Sedlin Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 nikdy sem béčkám na chuť nepřišel, krom teda SOH, taky sem po nich pokukoval, ale mě prostě nesedí představa kombinace značky, která mi svými modely nic moc neříká a obyčejný ETY za ranec. za ty prachy seženeš i ETU v topu a v novejch hodinkách.a jak říkám není to můj záběr, ale mrkni do prodejní sekce, za kolik tady kdy šly, mám pocit, že to bylo i za 40k..Jak píše angrešt, zkusil bych je nejprve a porozhlédnul se i jinde...
paradajka Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Dakujem pani za odpovede, som sice tam kde na zaciatku, ale nevadi . Sedlin, mas pravdu prave ta ETA a ta cena ma vlastne od SOH odradzali, ale ked som si ich vyskusal tak som na to na chvilku aj zabudol , prosto sa mi zapacili este viac a hlavne nie su na ruke velmi napadne co mi vyhovuje, ale .... ... CEGY, damasko ani velmi nie aj ked asi len narazas na to co sa tu okolo damaska poslednu dobu deje ... Aj ked bez debaty Damasko kvalitne a fasa hodinky su, tak design ma neoslovil a v podstate ani neviem v akych cenovych relaciach sa pohybuju ..... tak nic zajtra dam vediet ako som dopadol
Sphinxx Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Myslím, že vím, jak dopadneš ...
ivan_989 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Urcite si ich nechaj minutku-dve na ruke. Ja som snival o modrych soh na meshi, uplne ze mohutne. Az kym som si ich nedal na ruku. A uplne zufalo mi nepadli. Ako ked si skusis topanku, cislo sedi, ale aj tak sa v nej citis zle. Mozno to bolo tym meshom, alebo mam divne zapastie, neviem...
Sphinxx Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 No ten mesh nepadne každému, ale tady se to neřeší, když jsou na gumě, případně na kůži ...
LovecK Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Reknu to tak: mel jsem obdobi kdy jsem byl z SOH hotovej, ale dneska jsem rad, ze to samo preslo, a to bez toho, abych si je musel koupit... ETU muzes mit v leccems a za lepsi prachy. Pokud impulzivni nakup, tak impulzivne! Pokud s otazkama na foru, tak radne naplanovat, vytipovat, uvest par odkazu na vytipovane a nechat si poradit! Mozna druhe oko uvidi to, co nevidi tve... Vybrat a zaplatit stejne pak musis sam... Howgh a stastny vyber!
paradajka Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 ivan_989, dik za nazor, ano mas pravdu, prave preto som ich dnes mal asi 10minut na ruke a mal som z nich dobry pocit, mozno by mi nesadol ten mesh , ale ako pise Sphinxx ten k nim nie je a nedokupoval by som ho . Co ma prekvapilo je ich vaha , ale na ruke mi to nevadilo aj ked je pravda, ze tam boli len chvilu. LovecK, dik za pohlad na vec, nepomahas mi :-D, srandujem. Presne si napisal to koli comu mam dilemu. Je to "len" ETA a to za neumernu cenu , ale zase dost sa mi pacia a cely den sa presvedciam, ze ich priblizne za tu cenu predam ak by som chcel neskor zmenu :-D
Sphinxx Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 paradajka: no vsadil bych se, že si je hodíš na ruku a odneseš si je domů . Breitling třeba nemá úplně TOP strojovnu, pokud se nebavíme o manufaktuře, ale jinak to dohání designem, historií originálních modelů a třeba špičkovým antireflexem. Perfektně se nosi (alespon mě). Breitling není jen ukazatel času, ale i šperk zároven.
Sedlin Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 hele třeba Krepáky, jo? sou teda vysoký jak půllitr, ale SOHům se děsně podobaj, byť je to homidž Ollech Wajs Carribean 1000, luneta je jak ze SOH.A ty nový na tahu i s teletem a hadrem stály se vším všudy kolem 28k a maj ETU v topu!Ale ta vejška, no. Každej, kdo je hodí na ruku v podstatě jen opakuje to, co už jsem předtím slyšel:"Sou fakt krásný, ale vysoký jak píča..."
Sphinxx Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 No jo, ale Crepasy ... myslíš Caymany? Ty jsou i opticky větší než SOH 42mm. Ale jsou to super hodinky s moc krásným hlubokým cifrem.
M10 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Jestli ti to pomůže, tak běž do nich. Já osobně bych je vzal jen ve 44mm, ale pokud ti sednou 42mm a nepřipadají ti nepatřičně malé, tak není co řešit. Jestli začneš přemýšlet a hledat, kde za ty peníze seženeš co jiného s inhausem, tak se sice dopátráš, a třeba se nakonec i necháš zlomit, protože vlastní strojovna je vlastní strojovna, ale radost mít nebudeš. Hodinky jsou hlavně dílem lásky, a ta přehlídne leckterou nedokonalost. Líbí, jsi z nich unešen? Cena je v tebou akcepotovatelném ranku? Tak nic neřeš, nepřepínej a kup. A budeš mít velikou radost! Good luck
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se