moco Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Gratulace, taky jsem se hodně dlouho rozhodoval mezi soh a moonwatch, nakonec to šlo přes srdce k soh a nastalo další rozhodování a to 46 vs.42, nakonec jsem zvolil 42, které jsou super a stále me baví. Doporučuji ti dokoupit mesh, bez něho jsou soh neúplné, dovolil bych si říct ze poloviční. At slouží dlouho Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem moco
ADIkov Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 taky jsem hodně zvažoval kombinaci černo-bílá x modro-bílá, nakonec jsem šel do modré, ale obě jsou nádherné Ještě doporučuju dokoupit mesh, je fantastický a dělá ze sportovních hodinek "skoro oblekovky" ... ok, malinko jsem si zapřeháněl... :-)Gratulujem, vydarena kombinacia! Vedla celomodrej aj tato varianta mi motala hlavou Super!
Maxmillian Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2014 A krome meshe jim jeste slusi hirsch tiger z rady performance. Nosim je na nem uz par mesicu a porad me bavi.
brnakp Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Hod sem prosím foto na tom Hirschi. Taky o tom uvazuju, ale zatím se mi nechce sundávat mesh... díky
Maxmillian Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2014 Ok, hodim nekdy k veceru. Sem v nemocnici celej den.
Maxmillian Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) Hod sem prosím foto na tom Hirschi. Taky o tom uvazuju, ale zatím se mi nechce sundávat mesh... díky Tak v rychlosti tady ... je spatne svetlo a nemam po ruce lepsi fotak ... a jsem linej je i natahnout a seridit ;-) Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem Maxmillian
brnakp Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Díky, Hirsch jim opravdu sluší. To mám zase brouka v hlavě :-)
Maxmillian Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2014 Hlavne je ten remen pomerne dost prijemnej, v lete idealni a pod vodu muze take :-)
paradajka Odesláno 19. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Ahojte, tak mi dnes zo strapshop-u dosiel hnedy Hirsch Liberty, pekny je aj ten cierny tiger , ale kolega ma avengery s ciernym cifernikom a prave s hnedou kozou aj ked u neho to pasuje k tej ciernej viac kedze ma lunetu lesklu. No, ale nedalo mi a chcel som vyskusat hnedu k ciernym hodinkam , na fotkach sa to trochu bije, ale v reali je to super, co myslite ?
ava Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Sedne pěkně na ruce. Asi nebude tak tvrdý, jako origo.
paradajka Odesláno 20. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Dik , neviem aky je tvrdy ten original, ale tento nie je sice najmaksi , ale pekne chyti tvar ruky a je pohodlny ..
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Díky, Hirsch jim opravdu sluší. To mám zase brouka v hlavě :-)hm, suhlasim.... ja uz tiez!
cannondale Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Gratulace! Taky jedny vlastním. Mám je na origo. černé kůži s prošitím, což pro mě v této kombinaci momentálně nejhezčí. Ať dlouho slouží!!!
ava Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Když už jsme u toho, nemáte někdo foto, jak vypadá ten strojek? Myslím ten, co je v SOH, ne jako ETA všeobecně.
ron Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2015 Je tam tento strojek s označením B17 http://www.breitlingsource.com/details/B17.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se