Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Gratulace, taky jsem se hodně dlouho rozhodoval mezi soh a moonwatch, nakonec to šlo přes srdce k soh a nastalo další rozhodování a to 46 vs.42, nakonec jsem zvolil 42, které jsou super a stále me baví. Doporučuji ti dokoupit mesh, bez něho jsou soh neúplné, dovolil bych si říct ze poloviční.

At slouží dlouho

post-23865-0-85096000-1419598424_thumb.jpg

Upraveno uživatelem moco
  • Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

taky jsem hodně zvažoval kombinaci černo-bílá x modro-bílá, nakonec jsem šel do modré, ale obě jsou nádherné :cheers: Ještě doporučuju dokoupit mesh, je fantastický a dělá ze sportovních hodinek "skoro oblekovky" ... ok, malinko jsem si zapřeháněl...  :-)

Gratulujem, vydarena kombinacia! Vedla celomodrej aj tato varianta mi motala hlavou :) Super!

Odesláno (upraveno)

Hod sem prosím foto na tom Hirschi. Taky o tom uvazuju, ale zatím se mi nechce sundávat mesh... díky

Tak v rychlosti tady ... je spatne svetlo a nemam po ruce lepsi fotak ... a jsem linej je i natahnout a seridit ;-) 

Upraveno uživatelem Maxmillian
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ahojte, tak mi dnes zo strapshop-u dosiel hnedy Hirsch Liberty, pekny je aj ten cierny tiger , ale kolega ma avengery s ciernym cifernikom a prave s hnedou kozou aj ked u neho to pasuje k tej ciernej viac kedze ma lunetu lesklu. No, ale nedalo mi a chcel som vyskusat hnedu k ciernym hodinkam :), na fotkach sa to trochu bije, ale v reali je to super, co myslite ? ;)

post-34615-0-53256000-1421696797_thumb.jpg

post-34615-0-46823600-1421696805_thumb.jpg

post-34615-0-68391700-1421696810_thumb.jpg

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Díky, Hirsch jim opravdu sluší. To mám zase brouka v hlavě :-)

hm, suhlasim.... ja uz tiez!

Odesláno

Když už jsme u toho, nemáte někdo foto, jak vypadá ten strojek? Myslím ten, co je v SOH, ne jako ETA všeobecně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...