Daemonultimate Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 DAVOSA Grande Diva Manual Winding http://www.masterhorologer.com/2014/12/davosa-grande-diva-manual-winding.html Davosa představuje model hodinek Grande Diva s mechanickým strojkem DAV 6498 s ručním nátahem. Stainless steel case or PVD gold plated case See-through back Set with 100 zirconia stones Sapphire crystal on top Water resistance to 30 metres Second subdial at six o? clock Diameter 42 mm Height 10 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 MOC: oceľ - 898,- EURPVD - 948,- EUR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tak za me teda vyrazne ne, tohle je na me uz moc. Neprijde mi to moc vkusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Je to obludný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 To jsou hodinky? a jak se na tom pozná kolik je hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Já četl "Grande Diver Manual", zaujalo mě to, o to větší šok přišel z toho, co na mě vyskočilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 V tom případě přijde vhod anti-shock protection Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se