villain83 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Ja videl modrou nazivo a nic mi to nerikalo, cerny asi v budoucnu zkusim. Barevny verze mi prijdou preplacany, obzvlast PADI.
CEGY Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Uz budu mit chvili, vyfotim gumu z zelv a darthu k porovnani. Je to vcelku rozdil.
Dantechno Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Budu muset za chvilu k darthum dokoupit gumu.. Mam jit do te origo?
Sergej Vasilijev Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 (upraveno) Uz budu mit chvili, vyfotim gumu z zelv a darthu k porovnani. Je to vcelku rozdil. Lepší nebo horší?Je taková jakou jsi měl na SD tuna? Tvarem se jí trochu podobá. Upraveno 9. října 2016 uživatelem Sergej Vasilijev
villain83 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Budu muset za chvilu k darthum dokoupit gumu.. Mam jit do te origo?Predpokladam, ze je to ta stejna, jako na Emperor. Je skvela, lepsi gumu jsem snad nemel. Ja ji koupil od Viktora, byl hodnej a nechal mi ji dost levne, nova ale stoji celkem raketu.
CEGY Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Lepší nebo horší?Je taková jakou jsi měl na SD tuna? Tvarem se jí trochu podobá.Guma SD tunakach byla mekka, bliz k zelvi gume. Ta je oproti darth gume mekci, ale hrubsi. A taky se na ni lepi vic prach. Guma z darthu neni spatna, nedre jak z22 nebo podobny low end. Nicmene mi, skoro jako vzdy uplne nesedi rozmisteni direk. Dokoupil jsem Meyhofera v podobnem stylu a je to krapet lepsi. Pokud mohu srovnat, tak nejlepsi guma byla na SD.
villain83 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Tak to ujde, ja ji videl asi pred rokem za 2,5. A myslim si, ze na ty gume vypadaj nejlip. Ja uz zkousel canvas, engineer, mesh, ISOfrane. Origo guma je jednoznacne nejlepsi a nejpohodlnejsi.
Dantechno Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Ty vole ta na SD Tuny stoji 3,5k ... Koupim asi tu origo Sbbn013, me vyhovuje.
McStinger Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Som zvedavý, ako dopadne dnešná zdravotná päťminútovka
instant Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Teraz si nie som uplne isty na co mieris, bratm..
People Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2016 (upraveno) v nedelu neordinujem. Upraveno 9. října 2016 uživatelem People
McStinger Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Teraz si nie som uplne isty na co mieris, bratm.. Už to Dr. House Pípl vysvetlil...
instant Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 jaj to.. no rezerva je na full tak snad mi da dnes chronourolog pokoj
odjinud Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 No ty voe, on už je sníh? Kde to je?
stosi Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 dneska na prechadzkeZdravíme staršího sourozence
marosb Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Odesláno 10. října 2016 (upraveno) No ty voe, on už je sníh? Kde to je?snehu je dost (: poludnica nizke tatry Upraveno 10. října 2016 uživatelem marosb
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se