Jiří Sedlák Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Těsnění ti neměnili? Sklo jsi měl dobré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 40 minutami, Jiří Sedlák napsal: Těsnění ti neměnili? Sklo jsi měl dobré? Před hodinou, horskjan napsal: Nebylo to sice úplně třeba, chtěl jsem jim ale dát celkovou péči - nechal jsem udělat komplet servis strojku, celé hodinky vyčistit a přetěsnit (tlakovka na 50m), dávalo se i nové sklo. Vše proběhlo super, s Onyxem, jako ostatně všichni, mám perfektní zkušenost Sklo (aftermarket) nové, těsnění nové, tlakovka... Sklo chci ještě koupit "do zásoby" NOS originál Seiko, dá se stále, ale není to úplně levné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 16 minutami, ABCDE napsal: Tyhle jsou super, zrovna včera jsem na ně koukal. Líbí se mi ještě ty, u nás běžně dostupné, oranžové... Je ten číselník se sunburst efektem? A kde jsi kupoval...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 @horskjan sunburst nemají. Dneska ráno mi přišly přes Ebay z USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 27 minutami, ABCDE napsal: @horskjan sunburst nemají. Dneska ráno mi přišly přes Ebay z USA Díky. Za mě lépe, že bez. O důvod víc, chtít tyhle žluté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 @horskjan ty oranžové vypadají hezky na fotkách, ale naživo mě moc nezaujaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 @ABCDE Ty oranžové jsem zběžně viděl naživo když byly nové, moc jsem jim pozornost tenkrát nevěnoval, ještě na ně někde mrknu. Ale ty žluté jsou, myslím, případně favorit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 5 hodinami, horskjan napsal: Sklo (aftermarket) nové, těsnění nové, tlakovka... Sklo chci ještě koupit "do zásoby" NOS originál Seiko, dá se stále, ale není to úplně levné... No, taky jsem objednal sklo aftermarket Sternkreutz, což je jedno z těch lepších. Těsnění bude muset být taky asi nové. Já budu chtít asi i renovovat ručky, možná lumi na ciferníku. Na pouzdře když to půjde tak něco udělat s tím zásekem na hraně vlevo dole, jinak je ok. Vzhledem k tomu jak chodí stroj tak se snad obejde bez kupování dílů. Cenově to vidím tak o půlku víc. Možná bych si na lítačku mohl pořídit aftermarket lunetu, ta moje je pěkná, v rámci možností nepoškozená a ta červená je jen trošku vybledlá. Možná by stálo za to ji uchovat pro příští generace tak jak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 8 hodinami, ABCDE napsal: Paráda, žluťáků moc není, sakra proč to tady nenabízí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 před 17 hodinami, horskjan napsal: Jinak i dnes na ruce Seiko... Ty grandy mě berou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 V 18. 2. 2024 v 10:11, Jiří Sedlák napsal: Základní potápky umí stejně nejlíp Seiko. JJ máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 před 19 hodinami, horskjan napsal: Jinak i dnes na ruce Seiko... Vypadají skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Když je toho 1. března, tak trochu pomerančové šťávy do toho přicházejícího jara (byť staré čtyřiapadesát let). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 před 5 hodinami, worel napsal: Ty grandy mě berou před 3 hodinami, childe napsal: Vypadají skvěle Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 před 2 hodinami, lucid napsal: Když je toho 1. března, tak trochu pomerančové šťávy do toho přicházejícího jara (byť staré čtyřiapadesát let). Moc pěkné hodinky Já dnes LE55, mám je rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 lucid.. pomerančovky parádní u mne Sumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 před 51 minutami, horskjan napsal: Moc pěkné hodinky Já dnes LE55, mám je rád... Jo, taky se mi ty oranžové líbí víc než cokoli z dnešní produkce. LE55, no konečně tomu někdo dal smysluplný krátký jméno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 SPB299J1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se