kaktusář Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 2 minutami, AKUC napsal: paráda bledá závist!
mlsoun1 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 7 minutami, kaktusář napsal: prostě si musím zvyknout každé ráno dorovnat ručku - nebo obden - a je to.. jeden kamarád to taky tak dělá a nic neřeší... prostě má seika a má z nich radost... doufám, že se do této nirvány taky dostanu.. dycky jednou za čas mě ta nepřesnost začne štvát - zvlášt když mám doma certiny s powermaticem a limes s valjoux ... prostě to budu brát jako vlastnost seika - tak krásně broušené ručky a tvary pouzder nemá zas nikdo no.. a prej se v seikostrojcích nekazí odlučovač Taky by mi to nevadilo.Mám to tak se Seiko Ice Baby.Neřeším políbí se mi po stránce designu.Za ty prachy to neřeším...
kaktusář Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Právě teď, mlsoun1 napsal: Mne to mrzelo, ale těch nákupů bylo hodně a chtěl jsem mít doma klid.Buď rád, že je máš.Nechal bych si je prostě na mši. Vím o těch světlýchPak by jsi mi je mohl taky zapůjčit jsou mrňavé, to je jedinej jejich problém... ale jinak jsou to asi nejlepší hodinky, co jsem kdy měl v ruce - ve smyslu - poměry stran, vrstvení ploch pouzdra, a mnoho dalšího. jenže jsou mrňavé a já jsem zjistil, že mám raději větší hodinky, i proto, že se mi na ně líp kouká etc. cca 39-40mm mám teď nejraději. chci je vidět pořádně na ruce a vnímat jejich váhu.
kaktusář Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Právě teď, mlsoun1 napsal: Taky by mi to nevadilo.Mám to tak se Seiko Ice Baby.Neřeším políbí se mi po stránce designu.Za ty prachy to neřeším... jenže třeba willardy stojí těch 27tis po slevě... a vem si, že takové certiny seženeš za 15tis po slevě nové a maj stroj, kterej dělá cca 2vteřiny denně... prostě to vnímám trochu jako podpásovku no. https://www.hodinky-365.cz/certina-ds-2-automatic-powermatic-80-nivachron-c0244071808100-x1218439#&gid=1&pid=4 1
mlsoun1 Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června před 2 minutami, kaktusář napsal: jsou mrňavé, to je jedinej jejich problém... ale jinak jsou to asi nejlepší hodinky, co jsem kdy měl v ruce - ve smyslu - poměry stran, vrstvení ploch pouzdra, a mnoho dalšího. jenže jsou mrňavé a já jsem zjistil, že mám raději větší hodinky, i proto, že se mi na ně líp kouká etc. cca 39-40mm mám teď nejraději. chci je vidět pořádně na ruce a vnímat jejich váhu. Dávám Ti za pravdu, jsou fakt malé a mám rád větší kusy.Ale ta lehkost na ruce po celodenním nošení pořádných macků je příjemná. 1
Kamil.K Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Odbočím od tématu,… Tak nevim, jestli toto nato už není moc(pyžamo)…? 1
mlsoun1 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 21 hodinami, Kamil.K napsal: …černá asi bude lepší (?) Vypadá to hodně zajímavěCo to je za model?Nějaká novinka? @kaktusářmi posílal zajimavé fota když byl v Praze v hodinářství a bylo tam plno krásných kousků.Ale tento si nepamatuji.
mlsoun1 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Samozřejmě klasika,než se jich nabažím.Třeba to nebude trvat několik roků jak LHC,kde mne to pořád drží 2
Kamil.K Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 36 minutami, mlsoun1 napsal: Vypadá to hodně zajímavěCo to je za model?Nějaká novinka? @kaktusářmi posílal zajimavé fota když byl v Praze v hodinářství a bylo tam plno krásných kousků.Ale tento si nepamatuji. Jsou to tyto ( myslím že loňská novinka) https://www.hodinky-365.cz/seiko-5-sports-automatic-gmt-ssk025k1-x1247870 https://www.hodinky-365.cz/blog/seiko-5-sports-automatic-gmt-recenze
mlsoun1 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Právě teď, Kamil.K napsal: Jsou to tyto ( myslím že loňská novinka) https://www.hodinky-365.cz/seiko-5-sports-automatic-gmt-ssk025k1-x1247870 https://www.hodinky-365.cz/blog/seiko-5-sports-automatic-gmt-recenze Moc díky,pane
Kamil.K Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června (upraveno) Nemáš zač, krajane . Mimochodem, Tvá GS jsou moc pěkná . Upraveno 7. června uživatelem Kamil.K 1
kaktusář Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Před hodinou, mlsoun1 napsal: Vypadá to hodně zajímavěCo to je za model?Nějaká novinka? @kaktusářmi posílal zajimavé fota když byl v Praze v hodinářství a bylo tam plno krásných kousků.Ale tento si nepamatuji. taky nepamatuji...
kaktusář Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Před hodinou, mlsoun1 napsal: Samozřejmě klasika,než se jich nabažím.Třeba to nebude trvat několik roků jak LHC,kde mne to pořád drží jsem zvědav... já je mám zatím jen na mazlení před spaním, ven je moc nenosím, jen občas... nějak se ty GS na můj vkus moc lesknou... zistil jsem, že mám raději výrazné jasné ručky potápek. tyhle si jen zasněně prohlížím a nevěřím svým očím.. ale na čundr po lese to moc nejni
kaktusář Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 23 hodinami, Kamil.K napsal: Odbočím od tématu,… Tak nevim, jestli toto nato už není moc(pyžamo)…? mně se děje taková zvláštní věc, že na fotkách se mi ty pruhované řemínky líbí, ale jakmile si to dám na ruku, vidím právě jen to pyžamo... někdy vězeňské a hodinky mi připadaj jako že sem je zavřel do krimu a tak to musím strhnout... ale celkem snesu dobře jeden pruh uprostřed. tenčí nebo i tlustší...
mlsoun1 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Před hodinou, kaktusář napsal: jsem zvědav... já je mám zatím jen na mazlení před spaním, ven je moc nenosím, jen občas... nějak se ty GS na můj vkus moc lesknou... zistil jsem, že mám raději výrazné jasné ručky potápek. tyhle si jen zasněně prohlížím a nevěřím svým očím.. ale na čundr po lese to moc nejni Nemám problém si vzít do lesa hodinky i ze zlata.Jsem tam většinou sám,s hafanem a kochám se přírodou a krásným kouskem na zápěstí.Taky jsem si myslel,že je budu nosit za katedrou,či v kanclu jen jako pracovní Movado a Xemex,ale zatím se mi líbí i na denní nošení všude,příroda práce atd. Moc se mi líbí ty jejich super ručky 1
mlsoun1 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 2 hodinami, Kamil.K napsal: Nemáš zač, krajane . Mimochodem, Tvá GS jsou moc pěkná . Od kdy bydlíš v okresním městě?Myslel jsem, že jsi čecháček(nic ve zlým, ale Morava je Morava)
Kamil.K Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 5 minutami, mlsoun1 napsal: Od kdy bydlíš v okresním městě?Myslel jsem, že jsi čecháček(nic ve zlým, ale Morava je Morava) Jsem ročník 71, tak 54 let (s přestávkami- koleje VUT v Brně atd.).
mlsoun1 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 8 minutami, Kamil.K napsal: Jsem ročník 71, tak 54 let (s přestávkami- koleje VUT v Brně atd.). Tak to jo, ročník 74,Morava neustále,ač jsem studoval zde i v zahraničí.Loštice a okolí jsem si zamiloval už jako kluk a po úmrtí dcerky a první ženy, jsem tu koupil dům...To okolí je k nezaplacení. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se