ProF3T Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Nějaké tipy na gumu nebo hadr co by jim šlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Co originál. Já na koupání dávám na všechno z22 a funguje to. Předpokládám, že existuje i něco jako z20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Jo originál bych bral hned kdyby nestál 2 litry…jsou to takový specifický hodinky krom tahu a origo gumy se na ně asi nic moc nehodí. No uvidím zase nechci nakupovat gumy a hadry a ve výsledku zjistit že jsem tam třeba za 1500 to už mužů vzít asi rovnou tu origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Pekný víkend prajem:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Dnes sladěn s montérkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Pre mna novinka… som nadseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Dobré ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 V 4. 3. 2023 v 12:35, Vortex-Tempus napsal: Pre mna novinka… som nadseny. Ještě abys nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigeon Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 On 3/4/2023 at 12:35 PM, Vortex-Tempus said: Pre mna novinka… som nadseny. Absolutne nadherne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Dnes na ruce 173. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2023 Asi po půl roce jsem odložil Garmin a prohrabal šuplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Chvályhodný počin. Kdybych to měl k něčemu přirovnat, tak je to jako A/V receiver vs stereo zesilovač. A/V receiver a Chytrý hodinky za 5 let zastarají, Stereo zesilovač a mechanický hodinky nikdy. Nemám ani jeden receiver a ani jedny chytrý hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Taky nemám chytrý hodinky, jen sporttester Garmin, co toho umí teda trochu víc :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 před 13 hodinami, pebe napsal: Asi po půl roce jsem odložil Garmin a prohrabal šuplík Jo mini želvičky ty bych si nechal líbit. Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Tak jsou to miniželvy. Já jsem si takhle po tmě nebyl jistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Dlouho jsem koukal na poslední miniželvy co tehdy měli v chronoshopu. Nakonec jsem se nerozhoupal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Ještě dva měsíce a bude to přesně 5 let spolu, je to na nich celkem vidět :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se