Jiří Sedlák Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Kde jsi kupoval? Jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 (upraveno) Kupoval jsem tady na fóru od člena, co byl rychlejší minule a tak jsem si je u něho zamluvil. A....dočkal jsem se Upraveno 10. listopadu 2023 uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 (upraveno) A původ bude nejspíš Japan JDM. Můžu referenci? Cenu z tebe lámat nebudu, to není slušné. Tu si pak orientačně dohledám sám. Aha už to mám sdgz011 díky Google lens a fotce. Upraveno 10. listopadu 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Bodré dolopedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Seiko Actus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Mě pořád lákají Speedtimery.... zatím odolávám! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Mas ty fotky dokonalý. Hned by clovek koupil zelvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Díky chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Po delší době opět na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Želvy na jubíOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Dnes mé oblíbené GS ta pohodlnost vyndat z šuplíku a neřešit nastavení je boží… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Po delší době jsem samuraje přezul na tah a vyvětral je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 23 hodinami, Martin_S napsal: Dnes mé oblíbené GS ta pohodlnost vyndat z šuplíku a neřešit nastavení je boží… Ten cifr je fakt pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Od té doby, co jsem si je pořídil, tak jsem je nesundal. Na tomto tahu jsou hodně pohodlné, už se těším, až vyzkouším i něco jiného, ale i tak jsem opravdu spokojeným uživatelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Po roce venku z krabičky, natažené, seřízené a už se nemohou dočkat, až se zase podívají do slané vody. Po roce? Ano, tahám je jen k moři Zdravím z Vídně a zítra snad foto z přirozeného habitatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Moje 5 ročne Seiko 5 šport , idú pravidelne dopredu 20 sec minimálne , dobre svietia a vidieť rucicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Stale ma bavia a mam ich rad! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Do moře se nedostaly kvůli zpoždění v Qataru, loď nám ujela, následovalo přes 7h čekání na další a do destinace jsme dorazili když už byla tma Tak jen fotky z "Designated smoking area" před letištěm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se