lamizol Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Musim ti dát zapravdu, mám na želvách super jubilee a lepší tah jsem ještě neměl. K fíldům mi víc sedí gumák, ale nic proti tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Já jak nemám k něčemu tah, tak to prostě leží, tak jsem to vyřešil takhle. Ale na kůži vypadají fieldy taky super. Na obyčejný světlý plochý která se ani nezužuje. Musím to teď v zimě vyzkoušet, protože v létě kůži kvůli pocení nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 (upraveno) A ten tvůj waffle je guma nebo silikon. Uvažuju na želvy o gumě, teď používám na plavání gumu z SKX, ale chtěl bych něco ve stylu N.D. limits na Citizenech, jeden mám, vypadají na něm skvěle, ale bohužel je to silikon a nedrží tvar ruky, furt se rovná jak pravítko. Nebo pravě dobový waffle, ale nutně potřebuju, aby to byla guma a ne silikon. A aby pobral originál tlustý stěžejky. Takže ocením jakýkoli tip na zaručeně gumový potápěčský řemeny s velkou dírou na stěžejku který jdou povařit a vytvarovat. Nejlépe e-shop v Čechách. Díky všem. Upraveno 22. listopadu 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Je to silikon a velice příjemnej a mě vyhovuje. Ty co držej trochu tvar sou z takovýho pevnějšího plastu/gumy a to mě nevyhovuje. Ten waffle co mám na těch fíldech na želvy nejde, má úzký díry a není moc poddajnej aby si tam ty tlustý stěžeky narval. Na tom Unclestraps maj ty waffle "gumáky" i pro tlustý stěžejky vyloženě na želvy. https://unclestraps.com/products/standard-waffle-strap?variant=45414959644905 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 No právě jestli je to guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Willardy na vintage tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Dopřál jsem jim lepší nato a taky to není špatný. Želvy jsou na to nato docela těžký, ale tady to funguje i vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Želvy jsou na natu úplnej nesmysl jak jsou těžký a nato je ještě zvedne o několik mm a zmenší plochu kontaktu s rukou, tak to je strašně nevyvážený a vlajou jak ve větru. Co jinýho dat na nato než fieldy, ale i to jsem zkoušel a nato prostě nedávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Je to tak, ty želvy na tom natu lítaj jak nudle v bandě. Tady jsem to zkoušel, ale dýl neponosil, ale co jsem tak voťukal, nositelný to asi bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Monstra v přirozeném prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Seiko Q s budíkom mám ich 35 rokou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 back to the roots Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V případě tohoto modelu velmi vydařený návrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Ptám se sám sebe, proč je nenosím častěji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Celkom fajn nosenie. Skx013. Aj to jubilee je extra pohodlné Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2023 Máš pravdu jubilee je nejpohodlnější, limitka má sice hodně zajímavej tah, ale dost nepoddajného a díky němu se moc často nedostaly na ruku. Takhle je to mnohem pohodlnější, prakticky o nich na ruce nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se