Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 40 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Těsnění ti neměnili? Sklo jsi měl dobré?

Před hodinou, horskjan napsal:

Nebylo to sice úplně třeba, chtěl jsem jim ale dát celkovou péči - nechal jsem udělat komplet servis strojku, celé hodinky vyčistit a přetěsnit (tlakovka na 50m), dávalo se i nové sklo. Vše proběhlo super, s Onyxem, jako ostatně všichni, mám perfektní zkušenost 👍

Sklo (aftermarket) nové, těsnění nové, tlakovka...

Sklo chci ještě koupit "do zásoby" NOS originál Seiko, dá se stále, ale není to úplně levné...

Odesláno
před 16 minutami, ABCDE napsal:

⚠️

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tyhle jsou super, zrovna včera jsem na ně koukal. Líbí se mi ještě ty, u nás běžně dostupné, oranžové...

Je ten číselník se sunburst efektem? A kde jsi kupoval...?

Odesláno

@ABCDE Ty oranžové jsem zběžně viděl naživo když byly nové, moc jsem jim pozornost tenkrát nevěnoval, ještě na ně někde mrknu. Ale ty žluté jsou, myslím, případně favorit...

Odesláno
před 5 hodinami, horskjan napsal:

Sklo (aftermarket) nové, těsnění nové, tlakovka...

Sklo chci ještě koupit "do zásoby" NOS originál Seiko, dá se stále, ale není to úplně levné...

No, taky jsem objednal sklo aftermarket Sternkreutz, což je jedno z těch lepších. Těsnění bude muset být taky asi nové. Já budu chtít asi i renovovat ručky, možná lumi na ciferníku. Na pouzdře když to půjde tak něco udělat s tím zásekem na hraně vlevo dole, jinak je ok. Vzhledem k tomu jak chodí stroj tak se snad obejde bez kupování dílů. Cenově to vidím tak o půlku víc. Možná bych si na lítačku mohl pořídit aftermarket lunetu, ta moje je pěkná, v rámci možností nepoškozená a ta červená je jen trošku vybledlá. Možná by stálo za to ji uchovat pro příští generace tak jak je 😄

Odesláno
před 2 hodinami, lucid napsal:

Když je toho 1. března, tak trochu pomerančové šťávy do toho přicházejícího jara (byť staré čtyřiapadesát let). 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Moc pěkné hodinky 👍

Já dnes LE55, mám je rád...

Odesláno
před 51 minutami, horskjan napsal:

Moc pěkné hodinky 👍

Já dnes LE55, mám je rád...

Jo, taky se mi ty oranžové líbí víc než cokoli z dnešní produkce. 

LE55, no konečně tomu někdo dal smysluplný krátký jméno.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...