lukassob Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Pátek. Tak na víkend je nesundám, ty vydrží všechno:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Po delší době tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května super tie som niekedy veľmi chcel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Ty jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. května Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května Mám rád spíš větší kousky, ale i takhle se to dá, hlavně krásná čitelnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května moje prvé a oblúbené seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Na Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Kdo nemá pepsi jako by nebyl A jedna dnešní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Zelvy… bezkonkurencne naj hodinky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května To je tah od Unclestraps? Jak sedí koncovky? Dostal jsi tam 2,5mm stěžejky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Ano, Uncle Seiko President. Som s nim naozaj spokojny. Koncovky sedia dobre, s miernou, akceptovatelnou volou. Stezejky su tlste a nespominam si ze by bol problem ich tam dostat… ale je to uz takmer 5 rokov co som to nahadzoval… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Já musím teď našetřit nějaký šušně a půjdu do něj taky. Na jeden bych šetřit nemusel, ale chci rovnou vzít i na Pogue ten JDM nebo H-link, možná i z199 s koncovkama na želvy i SKX a nějaký ty GL831 gumy. A taky se mi zalíbil superengineer na Samuraje. Ale to už bude cenově jak jedny celý diery od Seika. Nemám to lehký, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května To jsou ty moje prevíty, ale teď šlapou ukázkově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Dneska jsem vzal na hokej samuraje Manty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Anadigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 12. května Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května Neděle s černým rytířem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května Dneska mi přišla hodně slušný MM strap z Ali, za cca 400kc. Žádný silikon ale pořádná festovní guma! Velice příjemná a pěkně ohebná. Jasně není to originál MM ale ten se bohužel v této verzi nedělá ve 22mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května SKX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se