Kalisport Odesláno 21. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 Na první pohled Citizen, až na druhý Seiko. Ani jsem nevěděl, že má Seiko takto povedené solární pilotky nebo co to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 21. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 No už nemá . Myslím že, už se neprodávají. Dostal jsem je od bývalé manželky k narozeninám. Na dýnku mám vyrytý vzkaz/věnování. Pilotní zálesácký Chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 Ještě před rozvodem nebo po? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 (upraveno) Příprava stanu nejen na sledování fotbalu. Kouknu, vidím správnej čas na focení, tak fotím. Upraveno 22. června 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 před 31 minutami, ProF3T napsal: Krásný hodinky, to jsou ty, co inzeroval xbraj19? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 před 2 hodinami, ProF3T napsal: Super kousek hodně se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 Alpinist 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 před 4 hodinami, ProF3T napsal: Hezké, jenom mám prostě problém s tímhle stylem datumovky. Za mě zbytečnost zhoršující čitelnost, když Seiko umí normální daydate u kterýho stačí zapracovat na rychlosti a přesnosti klopení a máš luxusní komplikaci. Tohle se zbytečně tváří jako chrona a přitom je to GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 před 5 hodinami, villain83 napsal: Krásný hodinky, to jsou ty, co inzeroval xbraj19? Dík, nie sú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Hezké, jenom mám prostě problém s tímhle stylem datumovky. Za mě zbytečnost zhoršující čitelnost, když Seiko umí normální daydate u kterýho stačí zapracovat na rychlosti a přesnosti klopení a máš luxusní komplikaci. Tohle se zbytečně tváří jako chrona a přitom je to GMT. Je to GMT, retrograde, world timer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 Jo, jsem si říkal Chrono v Credor verzi a ono prd. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 1234 Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 Nejnovější přírůstek do sbírky 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2024 (upraveno) Tak tohle jsou opět po dlouhý době krásný, elegantní, nenásilný, neagresivní, šmrncovní a klidně každodenně-sváteční hodinky. Moc krásný sou, veliká gratulace! V záplavě těch dnešních černejch militantních, militantně-polních a já nevím čeho všeho odkazujícího na military, kerý mě sbsolutně nezajímá, působí jako nádherný a doknalý zjevení. Sorry za komentář, vím že stačilo dát prostě jen like, ale musel sem Upraveno 23. června 2024 uživatelem gargamel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2024 (upraveno) Pěkný, wafle jim moc sluší, na léto naprosto ideální. Upraveno 25. června 2024 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se