kaktusář Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června dík, celkem jsem byl překvapenej, jak to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Wafle + potápky vždycky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Jj na wafli je nosím furt a nikdy jinak @kaktusář to sou Dark Manty? Kdyby si chtěl prodávat, tak bych měl zájem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Samuraje pěkný, číselník taky, jenom to logo prospex já fakt nedávám .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 29 minutami, filltos napsal: prodávat, tak bych měl zájem no já se jich zbavil cca před půl rokem výměnou s Kupou a teď jsem je získal od něj zas zpátky, protože jsem toho zalitoval a teď mám radost, že mám zpátky... takže pokud se radost změní v neštěstí, tak na tebe vzpomenu a napíšu ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 4 hodinami, filltos napsal: Jj na wafli je nosím furt a nikdy jinak @kaktusář to sou Dark Manty? Kdyby si chtěl prodávat, tak bych měl zájem To musím zkusit, přesně tyhle hodinky i wafli mám taky. Dnešní čekání na bus Včerejší samuraje zpět na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Želvy do kolekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června před 14 hodinami, špelda66 napsal: Samuraje pěkný, číselník taky, jenom to logo prospex já fakt nedávám .... Lepší než 5 had, ale třeba na MM si ho mohli odpustit. Na samurajích mi vůbec nevadí. Pravda teď koukám na monstra a tam není a asi je to lepší, ale furt nevadí. U všech reinterpretaci ze šedesátek a sedmdesatek si ho mohli odpustit si myslím. I želvy by bez něj vypadaly líp. To mohla bejt úplně jiná řada pojatá jako třeba pětky LE55 kde je ciferník shodný s originálem až na specifikaci, kdy se změnily údaje o vodotěsnosti a počtu kamenů a přibyl nápis automatic, který tam asi tak nějak patří, ale nemusel tam být. Bez nových log a se stejným stylem dýnka. I když vlna je boží a nelepí se jako hladký dýnko nebo průhled. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června na gumě to taky nevypadá špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června Na chaloupce s juniorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června před 15 hodinami, kaktusář napsal: na gumě to taky nevypadá špatně Je to guma nebo silikon? Jestli guma tak jaká a odkud prosím tě. Bych ti byl už podruhý vděčnej za info, nejdřív o tahu a teď o gumě. Já mám silikonového od Frýdla a na větší ruce to nejde moc nosit, furt se to rovná a stačí to hodinky na hřbet. Jinak to vypadá skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června no, tohle je guma, je to tvrdé, tlačí to, takže jsem to dvakrát zalejval vařící vodou v hrnčíku docela se to zlepšilo, už je to nositelné... nevýhoda je, že je hodně dlouhá - asi na neopren - takže jsem to musel kousek upižlat, což nevypadá moc dobře protože nejsem kutil, ale fušer. nicméně to občas nosím, než mě začne prudit, jak je to tuhé. ale taky z toho mám esteticky docela dobrej pocit. myslím, že jsem to bral od frýdla https://hodinar-frydl.sluzby.cz/divers-n-d-limits-cerny-gumovy-remen-xl-22-mm-economy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června takovej hnus sem tomu udělal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června a pak bacha, konce gé gumy maj výstupky, takže to nefunguje s každýma hodinkama, jakmile je nožka hodinek s delším koncem, tak to tam sice narveš, ale nejde to moc nosit, protože se to dycky na těch hodinkách buď napřímí horizonátlně nebo vertikálně a tlačí to zas do ruky...a vypadá to blbě... na druhou stranu ten výstupek mám rád, protože se mi líbí, když ten pásek jakoby přesahuje na šířku ty nožky hodinek - obecně mám rád široké pásky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června tahle varianta je pro mě esteticky docela zajimava, je a neni to natořemínek, nezvýší to hodinky, ale když upadne stěžejka, tak hodinky spadnou jako u normálního řemínku... ani nevim, jestli se tomu nějak říká, v helveti to maj myslím uvedené jako natořemínek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června (upraveno) v helveti maji napr. tento nato reminek a vypada, ze je taky na stezejky https://www.helveti.cz/nato-reminek-cerny-20-mm update: asi je to normální natořemínek já jsem ten svůj koupil jako součást redukce pro casio https://www.hodinky-365.cz/reminek-pro-casio-g-shock-nato-textilni-modra-zelena-stribrna-prezka-ga-2100-ga-2110-dw-5600-gw-6900-s-adapterem-x1250283 update 2: tak jsou to tzv. textilní řemínky taky mě to mohlo napadnout Upraveno 27. června uživatelem kaktusář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června To klame fotka, ten určitě na stěžejky není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června před 4 minutami, Petr.S napsal: stěžejky není. ano, taky mi to došlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června před 54 minutami, kaktusář napsal: tahle varianta tento typ je hodně pevný, takže i těžké hodinky na něm nijak nelítají, drží to podobně jako na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 1234 Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června V 23. 6. 2024 v 22:58, gargamel napsal: Tak tohle jsou opět po dlouhý době krásný, elegantní, nenásilný, neagresivní, šmrncovní a klidně každodenně-sváteční hodinky. Moc krásný sou, veliká gratulace! V záplavě těch dnešních černejch militantních, militantně-polních a já nevím čeho všeho odkazujícího na military, kerý mě sbsolutně nezajímá, působí jako nádherný a doknalý zjevení. Sorry za komentář, vím že stačilo dát prostě jen like, ale musel sem Moc děkuji, vidím to stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se