Waya03 Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 Nenápadné hodinky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 (upraveno) Sexy potápky SKX013 Upraveno 3. září 2024 uživatelem špelda66 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Takže jsem byl včera v onyxu a závěr je velmi pozitivní: hodinky jsou v naprostém pořádku, kdysi do nich natekla voda, způsobila oxidaci ruček, pak hodinky někdo rozebral, vyčistil. Rada: jelikož hodinky jdou, koroze/oxidace nepokračuje, všechny kontroly proběhly vpořádku: tlaková, tepelná - tak hodináři doporučují s hodinkami nic nedělat. Sklo je taky vpořádku, určitě s ním nic nedělat. Obecné doporučení k seiko strojkům: neservisovat předem, ale až se hodinky začnou pozdit/předbíhat. Obecné postoje pana hodináře: do vody patří plavky, nikoli hodinky. A/R a safír jsou spíš módní záležitosti, on sám a/r moc nepodporuje a nesouhlasí s dodáváním a/r později. Sklo na hodinkách má být vidět. Moc pěkně jsme pohovořili a já odcházel pozitivně naladěn, že jsem koupil hodinky, které jdou a jistě nějakou dobu půjdou Mám radost, že jsem tam byl a byl jsem uklidněn, že nebudou dále korodovat nebo či co podobného Pan hodinář mi pochválil hodinky, říkal, že jsou skutečně moc pěkné a často se nevidí. Myslel, že jsou z vyšší kategorie - tak jsem mu řek, že jsou to takové bejby GS, které se prodávaly jen v Japonsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Dobře jsi udělal. Hele, 5 barů, nemá cenu dělat na víc. A teď máš klid. Sakra, měl jsem je koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 já se právě divil, že je nikdo nekoupil... asi tady zas není tolik lidí a těch pár, co na to kouká, tak je zanperázdněnejch zrovna něčím jiným - jako třeba já - tak jsem je tehdy nekoupil, protože jsem kupoval něco jiného a naštěstí je kolega netopoval, takže zapadly... pak jsem si vzpomněl, že tu byly, tak jsem to dal do vyhledávače a vylouplo se to na mě. krom ještě jinejch zajímavejch kousků seika, který tu leží od února... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 SCVS byly super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubik Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 Po výměně sklíčka, které jsem někde sedřel dost brutálně... ale nevybavuji si kdy k tomu vlastně došlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 Kochám se aneb Jade jede bomby 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 Skvělé SKX013 na jubilee 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 miniželvy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 dnes sa vytesujem z SKX, musim to dat aj sem 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 Jsem ty svý taky vytáh. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jsem ty svý taky vytáh. Ta luneta je nějaká jiná,nebo se pletu a špatně vidím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 Hned na první dobrou bouchne do očí lumibod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 (upraveno) To samozřejmě vím. Snad víc mě sere, že je blbě nalepená. Jsem to tak koupil za 3500. Až půjdou na servis, nechám dát novou, dneska už se dělají mnohem věrnější bez vystouplého lumibodu. Originál už asi neseženu, ale jestli to jde, klidně si nechám poradit kde. To víš, začátky, Aukro, ještě to dopadlo dobře, jinak jsou v pohodě. To jsem ještě nebyl ani registrován zde. Jinou lunetu (mody typu coin edge, svítící vložku apod.) bych nezkousl, ale vložka, nejde o život, tak jde o ... A že je čtvrtek a já mám pátek si nikdo nevšiml. To až teď, když je porovnávam s 009 o pár obrázků výš a koukám, že ani barevně ta vložka není žádná hitparáda, jsem si všiml že ostatní mají čtvrtek. No jo, ležení na neschopence človeka zblbne. Upraveno 5. září 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 Také se přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2024 Tak jsem si opravil to datum. No nejsem blbec? Tak snad do třetice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se