Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 17. 3. 2025 v 13:37, Jiří Sedlák napsal:

Ty jsou super, já mám manta želvy a obyčejný Samuraje, vždycky si říkám, že by to bylo lepší obráceně. Želvy v klasice a manta Samuraje. Pak si ale vzpomenu, že jsem je vychytal v akci za necelých 7 a cca 11 nové a přejde mě to. 😁

Rozšířit  

jsou pěkný oboje no, prostě seiko tu estetiku umí krásně, skoro bych řekl nejlíp... dycky u seika nakonec skončím - z důvodu estetiky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čisté z praktického hlediska ty Samuraje tu keramickou lunetu potřebujou vic, protože její hrana trčí nade vše. Želvy malí vložku lehce zapuštěnou a navíc klasický želvy jsou klasický želvy, věrná reprodukce klasiky sedmdesátých a osmdesátých let. Což se o standardních samurajích říct nedá. To je zvětšená reprodukce 10 let starýho modelu.😁 Ale i tak jsou boží oboje, jen u samurajů musím dávat víc pozor na kameny, hrany bazénu a tak. Navíc to ocelový mezikruží mezi sklem a lunetou u king samurajů dodává lepší proporce. Opticky zužuje tu dost masivní lunetu.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Tak dneska zážitek, aneb které hodinky vám dneska spadly z ruky. Před odchodem do Lidlu si na poslední chvili hodil SKX (před měsícem vyservisované od Rudy) z gumy na tah, spěchal jsem samozřejmě. No a tak se natahuju v Lidlu pro banány a cítím jak mi něco klouže po ruce a ruka je o 135 gramů lehčí. 😵‍💫

Dobře to dopadlo, skončily v rukávu kožený bundy 😁

Kamarádka jak mě viděla vyklepat hodinky z rukávu říká, ty vole, spěcháme, strč to do kapsy, ať to neztratíš. No už vidím jak v kapse s drobnejma nedodrbu novou lunetu, neohnu nebo neztratím koncovku nebo stěžejku. Řeknu koukej, vytáhnu klíče a klíčem od baráku nahodím stěžejku a s ní celej konec tahu na svoje místo.IMG_20250318_192920.thumb.jpg.fef3fb29999790c00673d53ed08c1418.jpg

Proto mám SKX tak rád, jako rejpej si i když zezadu klíčem do hodinek za kilo..🤣

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
  • Like 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...