Arthur N. Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Klidně bych mohl mít jen tyhle jediný.. jen šnorchling by asi nedaly 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseph Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 11:29, Spongebob napsal: Klidně bych mohl mít jen tyhle jediný.. jen šnorchling by asi nedaly Rozšířit Krasne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března SNXS jsou prostě super. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 11:29, Spongebob napsal: nedaly Rozšířit já bych se nedivil , kdyby daly s těma svejma základníma pětkama jsem ve vodě byl a nic se jim nestalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 14:48, Jiří Sedlák napsal: SNXS jsou prostě super. Rozšířit Koukám máš pod automatic ještě počet kamenů! Starší nebo mladší typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 15:52, Spongebob napsal: Koukám máš pod automatic ještě počet kamenů! Starší nebo mladší typ? Rozšířit JDM verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Alpinist 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 16:13, špelda66 napsal: JDM verze Rozšířit Díky a to je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Japanese Domestic Market, určeno pro japonský trh 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Tyhle me baví celý týden 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Tak přesně tyhle jsem měl na ruce dopoledne. Pak SNXS a teď zase SKX. Jo, mimochodem pětky když jsou v pořádku, tak šnorchlování v moři dají bez problému. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března takže mně dorazily neska manty, bohužel už po třetí, snad zůstanou konečně už... mél jsem světlejší verzi. tahle je líp čitelná 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Ty jsou super, já mám manta želvy a obyčejný Samuraje, vždycky si říkám, že by to bylo lepší obráceně. Želvy v klasice a manta Samuraje. Pak si ale vzpomenu, že jsem je vychytal v akci za necelých 7 a cca 11 nové a přejde mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března V 17. 3. 2025 v 13:37, Jiří Sedlák napsal: Ty jsou super, já mám manta želvy a obyčejný Samuraje, vždycky si říkám, že by to bylo lepší obráceně. Želvy v klasice a manta Samuraje. Pak si ale vzpomenu, že jsem je vychytal v akci za necelých 7 a cca 11 nové a přejde mě to. Rozšířit jsou pěkný oboje no, prostě seiko tu estetiku umí krásně, skoro bych řekl nejlíp... dycky u seika nakonec skončím - z důvodu estetiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března (upraveno) 9256-5000 Upraveno 17. března uživatelem špelda66 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března (upraveno) Čisté z praktického hlediska ty Samuraje tu keramickou lunetu potřebujou vic, protože její hrana trčí nade vše. Želvy malí vložku lehce zapuštěnou a navíc klasický želvy jsou klasický želvy, věrná reprodukce klasiky sedmdesátých a osmdesátých let. Což se o standardních samurajích říct nedá. To je zvětšená reprodukce 10 let starýho modelu. Ale i tak jsou boží oboje, jen u samurajů musím dávat víc pozor na kameny, hrany bazénu a tak. Navíc to ocelový mezikruží mezi sklem a lunetou u king samurajů dodává lepší proporce. Opticky zužuje tu dost masivní lunetu. Upraveno 17. března uživatelem Jiří Sedlák 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března řemínek od frýdla celkem jde... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. března Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března (upraveno) Tak dneska zážitek, aneb které hodinky vám dneska spadly z ruky. Před odchodem do Lidlu si na poslední chvili hodil SKX (před měsícem vyservisované od Rudy) z gumy na tah, spěchal jsem samozřejmě. No a tak se natahuju v Lidlu pro banány a cítím jak mi něco klouže po ruce a ruka je o 135 gramů lehčí. Dobře to dopadlo, skončily v rukávu kožený bundy Kamarádka jak mě viděla vyklepat hodinky z rukávu říká, ty vole, spěcháme, strč to do kapsy, ať to neztratíš. No už vidím jak v kapse s drobnejma nedodrbu novou lunetu, neohnu nebo neztratím koncovku nebo stěžejku. Řeknu koukej, vytáhnu klíče a klíčem od baráku nahodím stěžejku a s ní celej konec tahu na svoje místo. Proto mám SKX tak rád, jako rejpej si i když zezadu klíčem do hodinek za kilo.. Upraveno 18. března uživatelem Jiří Sedlák 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se