kolky87 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Skx pepsiOdoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 3
peter tham Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Pred 50 rokmi som si kúpil v Tuzexu prvé Seika automat chronograf Calkulator - veľké s logaritmickou lunetou ,, ako druhé po desiatich rokou mi doniesol pilot Lufthanzi z Singapuru Seiko s budíkom , ktoré mám do dnes a občas nosím majú 35 r 2 3
Pozorovatel Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Otec za pár týdnů oslaví 70, tak jsem mu chtěl dát něco, co by se k takovému výročí hodilo a volba padla na baby Alpinist 3 3
Jiří Sedlák Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Máte ty suma pěkný kluci, ale u mě by dopadly jako samuraje, bál bych se o lunetu a nosil je jenom tam kde se jim nemá co stát. Ta hrana je prostě hodně exponovaná.
Vladar91 Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Zalezi na tom kolik tě stály. Já mam tyhle za levno na litacku a pak mam jedny drahe do kostela
Lacifer Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Suma jsou super a když je nosíš tak musíš ... hrana nehrana
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se