pkd Odesláno pátek v 16:09 Nahlásit Odesláno pátek v 16:09 7 minutes ago, bacil.357 said: Kovotah je dokupovaný. Je z "nelimitkových" modelů SPB513J1 nebo SPB515J1. Poptej třeba v Koscomu. V současnosti stojí něco málo přes tři tisíce. Rozumna cena. Diky za ujasneni
killko Odesláno pátek v 16:50 Nahlásit Odesláno pátek v 16:50 Momentka na pumpe pred výletom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
ABCDE Odesláno sobota v 09:13 Nahlásit Odesláno sobota v 09:13 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
špelda66 Odesláno sobota v 09:15 Nahlásit Odesláno sobota v 09:15 03/1969 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Jajar Odesláno sobota v 10:47 Nahlásit Odesláno sobota v 10:47 (upraveno) Je mi jasný, že tohle toolovky úplně nejsou, ale někdy si prostě nemůžu pomoct...když je ten víkend. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno sobota v 10:50 uživatelem Jajar 3 1
Arthur N. Odesláno sobota v 14:25 Nahlásit Odesláno sobota v 14:25 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Jiří Sedlák Odesláno sobota v 15:08 Nahlásit Odesláno sobota v 15:08 před 5 hodinami, špelda66 napsal: 03/1969 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vidím správně původní vzácný sklo s kovovým kroužkem? To se často nevidí. Zrovna mám otevřený na vedlejší kartě na Chrono 24 stejný hodinky ze srpna 69, říkal jsem si jak jsou dokonalý. No, ale tohle sklo nemají. Ani nevím, kdy se přestalo dávat. Tohle je best of best.
thf42 Odesláno sobota v 16:04 Nahlásit Odesláno sobota v 16:04 sarb033 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
špelda66 Odesláno sobota v 21:02 Nahlásit Odesláno sobota v 21:02 (upraveno) před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Vidím správně původní vzácný sklo s kovovým kroužkem? To se často nevidí. Zrovna mám otevřený na vedlejší kartě na Chrono 24 stejný hodinky ze srpna 69, říkal jsem si jak jsou dokonalý. No, ale tohle sklo nemají. Ani nevím, kdy se přestalo dávat. Tohle je best of best. Ano, sklo jak má být, tedy lepené k ocelovému kroužku, kompatibilní s notched pouzdrem, které má i nižší profil oproti pozdější produkci - cca od 2. poloviny roku 1970. Myslím si, že toto sklo by mělo být u všech notched pouzder + dial s označením "PROOF" Edit: nižší pouzdro pouze se strojem 6139A - také nižší profil vs pozdější verze. Upraveno sobota v 21:15 uživatelem špelda66 1 1
Jiří Sedlák Odesláno neděle v 12:13 Nahlásit Odesláno neděle v 12:13 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ABCDE Odesláno neděle v 16:32 Nahlásit Odesláno neděle v 16:32 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se