Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
7 minutes ago, bacil.357 said:

Kovotah je dokupovaný. Je z "nelimitkových" modelů SPB513J1 nebo SPB515J1. Poptej třeba v Koscomu. V současnosti stojí něco málo přes tři tisíce.

Rozumna cena. Diky za ujasneni

• Odpovědi 31tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 5 hodinami, špelda66 napsal:

03/1969 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Vidím správně původní vzácný sklo s kovovým kroužkem? To se často nevidí. Zrovna mám otevřený na vedlejší kartě na Chrono 24 stejný hodinky ze srpna 69, říkal jsem si jak jsou dokonalý. No, ale tohle sklo nemají. Ani nevím, kdy se přestalo dávat. Tohle je best of best. 

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Vidím správně původní vzácný sklo s kovovým kroužkem? To se často nevidí. Zrovna mám otevřený na vedlejší kartě na Chrono 24 stejný hodinky ze srpna 69, říkal jsem si jak jsou dokonalý. No, ale tohle sklo nemají. Ani nevím, kdy se přestalo dávat. Tohle je best of best. 

Ano, sklo jak má být, tedy lepené k ocelovému kroužku, kompatibilní s notched pouzdrem, které má i nižší profil oproti pozdější produkci - cca od 2. poloviny roku 1970.

Myslím si, že toto sklo by mělo být u všech notched pouzder + dial s označením "PROOF"

Edit: nižší pouzdro pouze se strojem 6139A - také nižší profil vs pozdější verze.

Upraveno uživatelem špelda66
  • Díky 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...