Toom Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Skvělá homage. Dumám o nich přes měsíc. Jenže vedle Steinhartů OOV bych je asi neunosil.Teď na chronu ještě ta imo vydařená polská varianta http://www.chrono24.cz/seiko/snzh57-seiko-mod-fff---fifty-five-fathoms-tribute-homage-da--id3803175.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 A už víš, kolik mají tu rezervu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Dnes SNZG15 Odoslané z MI 4LTE pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Zelený 2 korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Jak su velke, tak su fajnove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Krásné! Škoda, že jsou tak velké a v quartzu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Krásné! Škoda, že jsou tak velké a v quartzu... zase tak velké nejsou, mám ruku 16.5cm obvod a v pohodě...jednou je zase pořídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Nosia sa super, ale predsa len to nie je ziadny drobcek Po prudkom odklone od quartzu mu zase zacinam prichadzat na chut, hlavne ked je to servisovatelny modul s nejakou peknou historiou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 A už víš, kolik mají tu rezervu? :-)Ještě jsem je nesundal z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Ještě jsem je nesundal z ruky.Se Ti nějak zakously do zápěstí, žejo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tour de antik a pauza na obed v Beroune Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Neříkej, že by v anticích v Berouně bylo něco k mání !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tour de antik a pauza na obed v Beroune IMG_20151120_134528.jpg Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí TapatalkTo vypadá jako velkej Infarkt v BlackDogu Odesláno z mého D5503 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Neříkej, že by v anticích v Berouně bylo něco k mání !!! V Berouně vlastně ne, ale jeden pán v Popovicích měl docela pěkný hodinky. Ne zrovna levnej, něco bastl, lunetky Parexo, ale celkově docela pěkný..To vypadá jako velkej Infarkt v BlackDogu Odesláno z mého D5503 pomocí TapatalkByl to American Dream, ale Black Dog sedí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Aha, tenhle jsem ještě neměl, musím to napravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Se Ti nějak zakously do zápěstí, žejo ?Jsem z nich hodně nadšenej, mnohem víc, než jsem čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Aha, tenhle jsem ještě neměl, musím to napravitByl super, nic fancy, ale chedar a spousta slaniny Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 ..Ty je jeste mas ? :-) .. Mel jsem pocit, ze uz jsou pryc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se