petik16 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) Dnes som výnimočne len tak v kľude slavil svoju dnešnú (inak niečím známu) 27-čku, tak snáď to bude "úspešný" rok Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Díky, šetřeny nebyly, servisovány zřejmě taky ne, nicméně i tak jdou po téměř čtyřiceti letech třetí den s odchylkou několika sekund - to si u novějších kalibrů vůbec nedokážu představit. A hlavně zírám, jak krásně lícují den a datum. To se málokdy vidí u vintážních hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 s117.jpgjak me bavily tvoje fotky Fortis, tak tady to bude podobny, je jedno, ktery hodinky fotis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Dík Odesláno z mého LG-H955 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Nové želvy u Bodamského rybníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Dík Odesláno z mého LG-H955 pomocí TapatalkTady je videt nadseni, ktery z hodinek ZASE mas, pamatuju si na vetu, kterou si tu napsal, ze te vasen z hodinek opustila.....ale ted si zpet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Levnějsi varianta hodinek i kavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Vrátila se zima .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Tady je videt nadseni, ktery z hodinek ZASE mas, pamatuju si na vetu, kterou si tu napsal, ze te vasen z hodinek opustila.....ale ted si zpet Jojo, snad mě to vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzis Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Po dlouhém boji jsem ty tlustý stěžejky porazil Odesláno z mého H60-L04 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Sakra, z toho "jarního" počasí už jsem nějak unavený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 ..ja dnes želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek.VV Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 MM300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Potřetí v tomto kalendářním roce nová monstra :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Dnes po dlouhé době Giugiaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Dvakrát už jsem na nich dnes seřizoval čas, nejprve se mi to ve vlaku povedlo seřídit na -1 hodinu. Teď kouknu na hodinky a divím se jak se to v práci vleče, zjistím chybu, znovu přeřídím. Vyfotím na ruce, postnu foto a sakra koukám na to, že jsem se zas o pět minut netrefil ... no je tohle možný??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Mé oblíbené vintážky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Tak asi jsem je mohl sehnat levněji, ale už mám vše co pro mě bylo "must have" od seika. (bílé samurai, Sarb017, staré orange monster) Ještě si teď trochu hraju s myšlenkou dát dohromady všechny Red Alpinist. A to už jsem chvíli myslel, že jsem se vyléčil... Už jsem si teda objednal preventivně černou vložku lunety a ručky na modifikaci (původně určeno pro titanové, ale nemám rád ty pouzdra a na těch ocelových to bude taky dobré) Ještě zvážím zda to tam dám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se