Alexion Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 mam pocit ze ma tieto scvs_ka nikdy neprestanú baviť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Furt na vintazni vlne.. 6309-7049 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Čerstvo vybraté z krabice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Čerstvo vybraté z krabice. WP_20160825_18_11_00.jpg Prvé pocity??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 prve pocity posobia plastoidne. Kedze ich este ani neodlepil, tak predpokladam, ze ich nosit ani nebude. pojdu dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 (upraveno) Počkaj, ty už zase predbiehaš.Nechaj žihadláka, nech sa vydýcha, vstrebá dojmy a povie nám to sám Upraveno 25. srpna 2016 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Čerstvo vybraté z krabice. WP_20160825_18_11_00.jpgSuper! Ja si rikal, ze kdyz nekdo, tak ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Čerstvo vybraté z krabice. WP_20160825_18_11_00.jpg No nevypadaji zle, nejsou ponekud sterilni? Na fotce se tak trochu jevi. Nevim ale.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 heščí než ty Padi teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Až na toho kyklopka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Čerstvo vybraté z krabice. velka gratulacia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Až na toho kyklopka...a lunetu, cifr, rucky, tah. Ale jinak jsou pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Marine Nationale parachute strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Ja teda musim s trochou horkosti konstatovat, ze ani novy zelvy, ani PADI se mi nelibej.Ta thajska limitka uz tuplem ne. Desetkrat vic bych bral zluty/zeleny Sumo.A to jsem si par mesicu zpet rikal, ze cerny novy zkusim. Tak nezkusim. Ale moc pekne je fotite, zvlaste ty PADI... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Prvé pocity??? Nepáči sa mi tento typ ručičiek a nepáči sa mi ani puzdro. Každopádne sa mi páčia ako celok. Niečo, ako keď sú v kapele priemerní muzikanti, ale spolu im to šlape. Mal som ich v obchode položené vedľa piatich ďalších turtle, vrátane PADI a tieto ma jednoznačne oslovili najviac. Že by som z nich bol na vetvi, to nie. Ale mám rád thajské limitky, tak som ich zobral. Či ich budem nosiť, uvidím, viď odpoveď Píplovi. Majiteľ obchodu je členom thajského hodinkového fóra a sám si jedny s pekným číslom nechal. Potvrdil, že nejaké kusy Zimbe boli dobabrané a že si dával pozor, aby mal všetko OK. Na tých mojich sedí všetko tak, ako má. prve pocity posobia plastoidne. Kedze ich este ani neodlepil, tak predpokladam, ze ich nosit ani nebude. pojdu dalej Nezazlievam Ti rýpanie, ja do Teba tiež rýpem rád. Už som to sem niekam písal. Keď si niečo kúpim, chvíľu to nepoužívam. Robím to tak aj s oblečením. Kúpim tričko, tak najprv musí mesiac trčať v skrini. Seiko mám rád a hľadám model, ktorý by som nosil rád. Lebo že sa mi hodinky páčia ešte neznamená, že sa mi dobre nosia. Začal som nosiť strieborné Sumá, paradoxne mi na nich vadila ich pohodlnosť, tak išli preč. Neviem nájsť nositeľnú alternatívu k Marinusom a kupodivu blbým plastovým Casio DBC32. A na Zimbe si buď zvyknem a rozhodnem sa ich nosiť, alebo ich predám, alebo budú trčať v zbierke. Mne nevadí, že hodinky iba mám a nenosím ich. Ale načo to tu vysvetľujem, aj tak Ti to z hlavy vyšumí, keď pobežíš na tramvaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 Po roce zpět u mě... Fantastický hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 ..ja dnes kus ocele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 GS, v aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2016 dnes maju "hodinky" 42 rokov, zasluzia si kyticku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se