Jarett Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Tah som odlozil. Chcelo to nejaky sexi remen a je to tu. Inak co sa tyka hodiniek tak som z nich nadseny. Vyse roka som po nich pokukoval a nakoniec sa zadarilo zohnat za super cenu zacinajucu rovnakou cislicou ako oznacenie kalibru. Nie su ani velke a ani male. Tak akurat. Na ruke sedia skvelo, velmi sa lahko sa schovaju pod bundu, ci sveter. Odcitanie casu je hracka, lumi klasika ala seiko.Jediny minus je, ze safir nema antireflex. O chlup mi pridu krajsie sarg011 s cervenym koncom sek.rucicky, ale zase tah je u mna nutnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Proc je tah nutnost, kdyz ho stejne vymenis za remen? Nerypu, ptam se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 27. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 lebo remen ponosim den dve a zistim, ze ma tlaci, alebo smrdi a dam naspat tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Momentálně nosím tohle, protože moje skx007 si žádají servis nebo co. Začaly se zpožďovat o minuty denně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 tano, kdes kupoval isofrane? M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Radik: zde od 1 clena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Tušil jsem to. Taky ho tu vyhlížím, nechce se mi objednávat ze zahraničí... Dík. Radik: zde od 1 clena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 28. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Dneska je plodny den. Okrem noveho tahu na zelvy, dalsie seiko do rodiny. Nie su spatne, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 vidim spravne, ze okienko day-date je blizsie k stredu cifernika ako k jeho vonkajsiemu okraju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 28. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 (upraveno) 45mm, vacsie ako zelvy. Lahko citatelne, idealne pre obéznejsieho slepca s motorkou Upraveno 28. září 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Povedz kedy sa mame zacat smiat, nech to neprepasieme ako naposledy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 28. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 3..2..1.. teraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Rodinku jsem vyvezl na vylet do Chyše a v zameckem pivovaru koštoval Prokopa 12° Jantara. No, domu se mi vazne nechtelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 co se děje v trávě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 3..2..1.. teraz. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 nech nie som off topic, uz som takmer jednohodinkovec - snad nie nadlho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Niečo som ti sľúbil.Nezabudol som, len nebol stále nejak čas...Neskoro ale predsa Odfajkávam si ako splnené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2016 Uz jsem se zacal bat ze je to cil ... nech nie som off topic, uz som takmer jednohodinkovec - snad nie nadlho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se