villain83 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Ja videl modrou nazivo a nic mi to nerikalo, cerny asi v budoucnu zkusim. Barevny verze mi prijdou preplacany, obzvlast PADI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Uz budu mit chvili, vyfotim gumu z zelv a darthu k porovnani. Je to vcelku rozdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Budu muset za chvilu k darthum dokoupit gumu.. Mam jit do te origo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 (upraveno) Uz budu mit chvili, vyfotim gumu z zelv a darthu k porovnani. Je to vcelku rozdil. Lepší nebo horší?Je taková jakou jsi měl na SD tuna? Tvarem se jí trochu podobá. Upraveno 9. října 2016 uživatelem Sergej Vasilijev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Budu muset za chvilu k darthum dokoupit gumu.. Mam jit do te origo?Predpokladam, ze je to ta stejna, jako na Emperor. Je skvela, lepsi gumu jsem snad nemel. Ja ji koupil od Viktora, byl hodnej a nechal mi ji dost levne, nova ale stoji celkem raketu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Jo patnact kil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Lepší nebo horší?Je taková jakou jsi měl na SD tuna? Tvarem se jí trochu podobá.Guma SD tunakach byla mekka, bliz k zelvi gume. Ta je oproti darth gume mekci, ale hrubsi. A taky se na ni lepi vic prach. Guma z darthu neni spatna, nedre jak z22 nebo podobny low end. Nicmene mi, skoro jako vzdy uplne nesedi rozmisteni direk. Dokoupil jsem Meyhofera v podobnem stylu a je to krapet lepsi. Pokud mohu srovnat, tak nejlepsi guma byla na SD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Tak to ujde, ja ji videl asi pred rokem za 2,5. A myslim si, ze na ty gume vypadaj nejlip. Ja uz zkousel canvas, engineer, mesh, ISOfrane. Origo guma je jednoznacne nejlepsi a nejpohodlnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Ty vole ta na SD Tuny stoji 3,5k ... Koupim asi tu origo Sbbn013, me vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Som zvedavý, ako dopadne dnešná zdravotná päťminútovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Teraz si nie som uplne isty na co mieris, bratm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 (upraveno) v nedelu neordinujem. Upraveno 9. října 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Sumíky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Teraz si nie som uplne isty na co mieris, bratm.. Už to Dr. House Pípl vysvetlil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 jaj to.. no rezerva je na full tak snad mi da dnes chronourolog pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 dneska na prechadzke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 No ty voe, on už je sníh? Kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 dneska na prechadzkeZdravíme staršího sourozence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 (upraveno) No ty voe, on už je sníh? Kde to je?snehu je dost (: poludnica nizke tatry Upraveno 10. října 2016 uživatelem marosb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se