Návštěvník Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Jo, taky jsem po jednech koukal, mam pocit Emperor Tuna, za prijemnej peniz v koscomu, kde jsem byl v utery. Seika se SpringDrive pod cenou novych MarineMasteru... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 (upraveno) Tak tyhle nulatrinactky v Koscomu staly (stojej?) tusim okolo kila, ne? Jinak tohle jsou taky Emperor a az na rucky a cifr jsou uplne stejny, jako nulajedenactky, je to tak? Upraveno 14. února 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 ?? taku hrubu nevedomost by sme tu clenovi tvojej hodnosti snad ani nemali tolerovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 (upraveno) Jakoze Emperor jsou jen ty 011, jo? Nebo jak, precedo? Tyhle jsou taky tak oznacovany, alespon co jsem x krat videl... Upraveno 14. února 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Emperory su len jedny a to su 011 automaty Quartz sa nazyvaju Darth Tuna, a je to taka nizkokaloricka verzia - vo vsetkom. porovnanie: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 (upraveno) No, to jsem si taky myslel, ale oznaceni Emperor jsem videl, ackoli velmi nerad, i u tohohle novejsiho modelu. Nekecam, prece bych se nerouhal. A kurwa nedavej mi se video, ktery jsou ktery, vim, ktery jsou ktery:-) Upraveno 14. února 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 (upraveno) tak potom co sa pytas SBDX013 (a limitka 014) je nastupca 011, ale je to to iste len s dojebanym cifrom a ruckami. novy emperor. ale moc ich ludia asi nekupuju. epsteinove su quartz. darth tuna. mensie, tensie, lahsie. quartz vs automat / darth vs. emperor plati nadalej. aspon dufam teda.. bo dnes uz nikto nic negarantuje Upraveno 14. února 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Ja tohle vsechno vim, boha, psal jsem to proto, ze jako Emperor jsou vsude mozne po netu prezentovany i tydle novy 013:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Tak tyhle nulatrinactky v Koscomu staly (stojej?) tusim okolo kila, ne? Jinak tohle jsou taky Emperor a az na rucky a cifr jsou uplne stejny, jako nulajedenactky, je to tak? Jojo, ZDE je link (na puvodni cedulce bylo neco kolem 90tis+) jediny co me uklidnuje, ze jsou fakt velky a totalne nevhodny pro moji ruku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 (upraveno) Velky jsou, ale se slovem nevhodny nesouhlasim:-) A propos, tou cenou jsem miril na klasicky tuny v automatu, nikoli tyhle SD, cos na ne dal link. Upraveno 14. února 2019 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Tie SDckove sa tu tiez objavili myslim. Nemal ich Sibir?Moje su SBBN013 a oproti SBDX011, co je pravy Emperor, ako pise Instant, sa nosia ovela pohodlnejsie.Ale akoze ovela ovela. Prave tym, ze su lahsie a nizsie. Mal som oboje, tak to viem porovnat. A kvarc je v tomto pripade tiez uplne koser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Mel je i Cegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Tie SDckove sa tu tiez objavili myslim. Nemal ich Sibir?..Jo, sem mu je prodal.Měl jsem kdysi silné SD mámení. ... ty landmaster nebyly zas tak špatné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Dobré ráno vespolek. No moc tomu jako Seiko novic nerozumým, ?emperor? by tedy měly být pouze SBDX011? A co SBDX013 a SBDX014, ty jsou taky automaty přece;-)Přidám jednu aktuální ?tuňákovou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Než jsem to napsal, tak se to vysvětlilo, díky. Ty s dojebanym cifrem a ručkama jsem včera v Koscomu koupil ja;-)Tady moje skoro emperory ještě jednou: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 trochu farbičiek snáď neuškodí... upravené skx007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Tak jsem k hodinkám našel správný trikot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Jo, sem mu je prodal.Měl jsem kdysi silné SD mámení. ... ty landmaster nebyly zas tak špatné . dogfoxduo_h.jpg Jaké byly lepší? Landaky jsem na ruce měl ale bylo to hranici toho co bych jako introvert unesl. Kdyby byly piskovane aspon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Mna tie Landaky strasne lakali. Az tak, ze som vtedy vzal MM600.Asi zacinam inklinovat ku klubu tych onééé, malych hodiniek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 len si ujasnime pojmy - Sagarmathy su "male hodinky" len pre nas mogonov oziarenych cernobylom. Ukaz ich na vyrocnom zraze v Hobitine a utlcu ta tymi ich malymi ciapockami na smrt. vcera som v lietadle videl cinskeho uctovnika na uteku, mal na ruke odhadom 28mm hodinky. Bez srandy - konzervativna damska velkost. Inac standardny okuliarnaty cinan v obleku, nevysoky, ale normalny chlapik. Tie minihodinky vyslovene bili do oci. Take 36mm by mu sadli ako uliate. Proste kazdy je nejaky pacient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se