Lihard Odesláno 15. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 (upraveno) No mňamózně Ale fakt, nenašel jsem na nich chybu...vlastně asi jen jednu - jdou na ruce cca. 6s. do plusu, ale odkládáním v žádné poloze nejdou zpomalit...takže asi jedině k hodináři a to se mi nechce. Řeším to tak, že je v pondělí nastavím o cca. 15 s. pozadu Kdo ale není úplný úchyl na přesnost, tomu je to asi fu?k. Korunka na trojce mě osobně netlačí, tvarově je na tom pouzdro taky výborně, prostě mi sedí. Pořád mě baví na ně koukat a ještě asi i chvilku bude. Armida A1 už se na ruku tolik nedostanou a staly se z nich "víkendovky". Ty ale taky nedám. Oblekovky mám Gavox Legacy (ty jsou opravdu krásně udělané) a sportovní Sigmy. No....chci ještě Nautily a pak nějaká Géčka na blbnutí...a budu spokojen...i když tady asi člověk nikdy neví Upraveno 15. dubna 2015 uživatelem Lihard
JirikH Odesláno 16. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2015 U nás ne zcela běžná značka. Jsou pěkné. Osobně si brousím zuby na model Fleet Admiral.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se