martar Odesláno 17. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 (upraveno) Teď už to můžu přiznat. V krátkém, ale intenzivním období, kdy jsem kvůli primkám nespal, mě Tome strašně rozčilovaly tvoje zábrany fotit. Kombinace nepochybné přítomnosti klenotů kal.50 ve tvé sbírce a tvého asi psychického bloku k focení (v době digitálů fakt zbytečného) to strašně mučilo mou fantazii furt mi na mysli tanula představa dlouhé řady fullgold primek, které nikdy nikdo neuvidí a nezdokumentuje... Upraveno 17. března 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 V 17. 3. 2015 v 6:52, martar napsal: Teď už to můžu přiznat. V krátkém, ale intenzivním období, kdy jsem kvůli primkám nespal, mě Tome strašně rozčilovaly tvoje zábrany fotit. Kombinace nepochybné přítomnosti klenotů kal.50 ve tvé sbírce a tvého asi psychického bloku k focení (v době digitálů fakt zbytečného) to strašně mučilo mou fantazii furt mi na mysli tanula představa dlouhé řady fullgold primek, které nikdy nikdo neuvidí a nezdokumentuje... Neboj, já asi už v trezoru nemám nic co bys neviděl. Ty zelené zkusíme dodat dnes. Fujgoldy znáš všechny co mám. Člověk má dělat, co umí, a do toho co neumí se nemá s.. pouštět. Odtud pramení moje rozpačitost a nesamostatnost ve focení. Je to jen sebereflexe a snaha se neztrapnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 No, většina z nás nejsme ani vyučení hodináři a do hodinek taky lezeme (i když by se při pohledu ná nás hodinář asi taky chytal za hlavu)...a jak nás to baví Když jde o dokumentační foto, hodil bych všechny obavy za hlavu. Jen můj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 V 17. 3. 2015 v 7:30, martar napsal: No, většina z nás nejsme ani vyučení hodináři a do hodinek taky lezeme (i když by se při pohledu ná nás hodinář asi taky chytal za hlavu)...a jak nás to baví Když jde o dokumentační foto, hodil bych všechny obavy za hlavu. Jen můj názor Taky jsem zvyklý se do hodinek i podívat. Podrobněji jsem o tom psal ve vlákně ,,Úrazy hodinek" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Já mám tak šikovnou ženu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Ten vnější rámeček ciferníku je v detailu hodně devalvuje. Na oko jsem to nepostřehl, ale v detailu fotky je to dost hrůza, to bych tam radši dal ten standardní tmavě šedý. Vypadalo by to asi lépe. Promiň, jen můj názor. Jinak ten cifr ti neskutečně závidím a nesnáším tě!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 (upraveno) Já to vím. Máš naprostou pravdu. Ty indexy se takhle tlučou, ale okem to vidět není. A vpravo nahoře je ten cifr vodřenej. A je popsanej vod ručičky. A sklo je krakelovaný. Když šedej by jim tak neslušel... Upraveno 17. března 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Ja jsem je chvilku v ruce drzel a musim rict, ze vnejsi ramecek v realu neni tak tmavy, jako na fotce. Je proste zeleny, jen trochu tmavsi, nez cifr. Na fotce vypada, ze je skoro sedo cerny... Priste to cvaknu ja, aby to vypadalo tak, jak ma. I presto Tve pokorne slouzici zene diky za namahu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Já už Ti je stejně nepůjčím, upustil bys je a omylem na ně šlápnul, už Tě znám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Nedalo se nic dělat, musel jsem jim koupit nový řemínek. Dnes jsem jim dal indiánské jméno HNĚV ŠÍPOVÉ ŽABIČKY Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Humberto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Dle mého a nejen mého - už se to tu speciálně u humbert diskutovalo vícekrát, tohle není ani varianta a ani mutace ale následek chyb nebo nedokonalostí v tisku a míchání barev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 ......je jeden pohled na věc. My co je máme říkáme že je to prostě série hodinek, jejichž indexy mají jinou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 V 20. 3. 2015 v 13:08, Honza.manta napsal: Dle mého a nejen mého - už se to tu speciálně u humbert diskutovalo vícekrát, tohle není ani varianta a ani mutace ale následek chyb nebo nedokonalostí v tisku a míchání barev.Souhlas, ale jsou pěkný V 18. 3. 2015 v 22:33, straspol napsal: Nedalo se nic dělat, musel jsem jim koupit nový řemínek. Dnes jsem jim dal indiánské jméno HNĚV ŠÍPOVÉ ŽABIČKY Ač televize nemusím a vždycky když je koupím, obratem je prodám, tak tyhle jsou pěkný. Zelený žíhaný ciferníky jsou parádaIndexy na na lunetě jsou zlatý, nebo stříbrný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Humberto strojek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 To je 64? Myslím, že jsem ho v některých humbertech už taky viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Strojek není označený. Detail: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Tenhle nedělený můstek měly všechny automatové strojky a mechanický 64. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zde na mé fotce je na něm už deska z automatické nástavby, kterou jsem na to rouboval, ale je to dle mého kalibr 64 bez označení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Humberto číselník zezadu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 A bacha - to je uchycení na kalibr 96. Co to je zase za hybrid? Základna kalibru 69, 96 a 64 se dá různě promíchat s ostatními díly, je to takové lego. 64 a 69 má základnu stejnou, zatímco kalibr 96 má jinak řešen posun datového věnce a tudíž i jinak položené upevňovací otvory na číselník. Musel bych mít strojek v ruce, ale vypadá to na základnu z kalibru 96 a můstky z kalibru 64. Takže nějaké to konečné období výroby, kdy už skládali ze zbytků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se