Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Už nějakou dobu pokukuju po Bazaru a různě na webech, co bych asi tak pořídil na nošení k riflím, když mě omrzí digi a jsem línej sahat do winderu pro automaty... Tím, co mi chybí jsou nějaké "definitivní" quartzky, které by měly safír, možná komplikaci v podobě chrona a určitě by to mělo být na tahu, ideálně z titanu, ale není podmínkou. Z protreků jsem pak zmlsanej solárním nabíjením a rádiem řízeným časem, takže pokud by to umělo, vůbec bych se nezlobil. Včera jsem si zkoušel jedny starší Oceanusy a kromě toho, že nesplňovaly podmínku safíru (520T), přišly mi strašně malinkaté i oproti Protrekům, které jsem měl zrovna na ruce a i ty jsou už relativně malé, takže průměr by měl být určitě přes 40mm, ideál 42-44mm. Cenovka by se měla pohybovat max do 15.000,- ... vím, je to dost omezený rozpočet na to, co jsem si navymýšlel, ale víc za to prostě nedám, splácím hypo a malej má obrovskou spotřebu plínek...  :baby:

 

Jako ideál bych viděl nějaký chrono Oceanus s patřičným průměrem, ale zatím se mi nedaří nic takového najít, takže pokud má někdo nápad, rád si ho přečtu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na MT-G nemám dost velky koule ani ruku... ;o)

To je skoda, protoze to bych rad videl v realu :-) Ja mam treba tlapu velkou a z meho pohledu mi pridaji me PO big size akorat, ale pri pohledu z fotky nebo ze zrcadla, tak mi prijdou uz moc velke. Neumim si predstavit o centak vetsi G shocky. A o tenhle model bych docela zajem mel :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Citizen AS4020-44B budou tvé budoucí hodinky k jeansům. Kromě tahu splňují vše a navíc se k riflím imho skvěle hodí.

 

Ten kovový tah je opravdu podmínkou, všechny ostatní materiály už mám... ;o) Zatím jsem si udělal malou sondáž a vypadlo mi pár kandidátů, kde bohužel ne všichni splňují všechny podmínky, ale zase je tam třeba zajímavá cena...

 

Seiko Spirit Smart SBPY119 Chronograph (nemá rádio)
Seiko Spirit Smart SBPY115 Chronograph (nemá rádio)
Casio Lineage LIW-M1100DB-1A
Casio Oceanus OCW-T100TD-1AJF
Casio Oceanus OCW-T150-7AJF
Casio Oceanus OCW-T150-1AJF
Casio Oceanus OCW-S100-1AJF
Citizen AT8020-54L
Citizen AS4030-59E
Citizen AT8010-58E
Citizen AT9030-55L
Citizen CA0020-56E (nemá rádio)
Citizen CA4010-58E (nemá rádio)
Citizen CA0345-51L (nemá rádio)
 
Ty Citizeny a Seika bych si rád někde okouknul naživo a možná i ten Lineage. Oceanusy tu asi nikde neokouknu, ale líbí se mi nejvíc, ale taky jsou suveréně nejdražší.
Upraveno uživatelem paia
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...