paia Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Už nějakou dobu pokukuju po Bazaru a různě na webech, co bych asi tak pořídil na nošení k riflím, když mě omrzí digi a jsem línej sahat do winderu pro automaty... Tím, co mi chybí jsou nějaké "definitivní" quartzky, které by měly safír, možná komplikaci v podobě chrona a určitě by to mělo být na tahu, ideálně z titanu, ale není podmínkou. Z protreků jsem pak zmlsanej solárním nabíjením a rádiem řízeným časem, takže pokud by to umělo, vůbec bych se nezlobil. Včera jsem si zkoušel jedny starší Oceanusy a kromě toho, že nesplňovaly podmínku safíru (520T), přišly mi strašně malinkaté i oproti Protrekům, které jsem měl zrovna na ruce a i ty jsou už relativně malé, takže průměr by měl být určitě přes 40mm, ideál 42-44mm. Cenovka by se měla pohybovat max do 15.000,- ... vím, je to dost omezený rozpočet na to, co jsem si navymýšlel, ale víc za to prostě nedám, splácím hypo a malej má obrovskou spotřebu plínek... Jako ideál bych viděl nějaký chrono Oceanus s patřičným průměrem, ale zatím se mi nedaří nic takového najít, takže pokud má někdo nápad, rád si ho přečtu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hejdik Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 (edited) První co mě napadlo. Splňují vše co žádáš :-) http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/citizen/panske/53-hodinky-citizen-as4030-59e-radiocontrolled.php Edited December 11, 2014 by hejdik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldic Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-mtg-s1000d-1a U nas urcite mimo rozpocet, ale jestli sezenes jinde levneji,to je otazka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paia Posted December 11, 2014 Author Report Share Posted December 11, 2014 na MT-G nemám dost velky koule ani ruku... ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paia Posted December 11, 2014 Author Report Share Posted December 11, 2014 První co mě napadlo.Splňují vše co žádáš :-) http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/citizen/panske/53-hodinky-citizen-as4030-59e-radiocontrolled.php dík za tip, vypadají zajímavě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richard12 Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Mne sa páčia Seiko Sportura chronografy. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77692-hodinky-okolo-500-eur/ Aj keď nemajú solár a rádiové nastavenie času. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Citizen PROMASTER SKY Eco-Drive RADIO CONTROLLED CB0130-51E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldic Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 na MT-G nemám dost velky koule ani ruku... ;o)To je skoda, protoze to bych rad videl v realu :-) Ja mam treba tlapu velkou a z meho pohledu mi pridaji me PO big size akorat, ale pri pohledu z fotky nebo ze zrcadla, tak mi prijdou uz moc velke. Neumim si predstavit o centak vetsi G shocky. A o tenhle model bych docela zajem mel :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paia Posted December 12, 2014 Author Report Share Posted December 12, 2014 Zápěstí 19,5 cm... Steinharty se svými 42mm jsou tak akorát... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-ov Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Citizen AS4020-44B budou tvé budoucí hodinky k jeansům. Kromě tahu splňují vše a navíc se k riflím imho skvěle hodí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiribartl Posted December 14, 2014 Report Share Posted December 14, 2014 Certina za pár korun: http://www.nekazanka.cz/bazar/produkt/certina-ds-podium-c001-639-17-057-00-gmt-chrono-nosene-v-zaruce/4970/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paia Posted December 14, 2014 Author Report Share Posted December 14, 2014 (edited) Citizen AS4020-44B budou tvé budoucí hodinky k jeansům. Kromě tahu splňují vše a navíc se k riflím imho skvěle hodí. Ten kovový tah je opravdu podmínkou, všechny ostatní materiály už mám... ;o) Zatím jsem si udělal malou sondáž a vypadlo mi pár kandidátů, kde bohužel ne všichni splňují všechny podmínky, ale zase je tam třeba zajímavá cena... Seiko Spirit Smart SBPY119 Chronograph (nemá rádio)Seiko Spirit Smart SBPY115 Chronograph (nemá rádio)Casio Lineage LIW-M1100DB-1ACasio Oceanus OCW-T100TD-1AJFCasio Oceanus OCW-T150-7AJFCasio Oceanus OCW-T150-1AJFCasio Oceanus OCW-S100-1AJFCitizen AT8020-54LCitizen AS4030-59ECitizen AT8010-58ECitizen AT9030-55LCitizen CA0020-56E (nemá rádio)Citizen CA4010-58E (nemá rádio)Citizen CA0345-51L (nemá rádio) Ty Citizeny a Seika bych si rád někde okouknul naživo a možná i ten Lineage. Oceanusy tu asi nikde neokouknu, ale líbí se mi nejvíc, ale taky jsou suveréně nejdražší. Edited December 14, 2014 by paia Link to comment Share on other sites More sharing options...
paia Posted December 31, 2014 Author Report Share Posted December 31, 2014 Tak vyřešeno, definitivní quartzky už jsou na ruce, až je nafotím, dám je do chlubícího vlákna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts