Comenius Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Zdravim vcera mi prialo nove hodinky. Zatim jsem mel jenom quartz strojek, tak to bude mozna nezvyk. Kdyz hodinkama blizko u ucha hybu, aby se natahovali tak to v nich tak šusti, mozna drhne nevim. Kdyz jsem zkousel poslechnout otcovi stare automaticke primky, tak v nich bylo slyseslyset jenom natahovani pruzinky. Jsou nove nikde zadny tukanec tak nrvim :/
Seamaster Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 moje prvni automaty byly Omegy a taky jsem byl prekvapen hrkanim. Je to normalni, pokud jdou presne a natahuji se, neres to.
Sborez Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Myslím a hraničí to téměř s jistotou, že to je tím jak se uvnitř otáčí rotor automatického nátahu. Otcovo primky toto nedělají, páč mají ruční nátah. Pokud jdou přesně, datum se překlápí, tak mírné "šustění" je způsobeno rotorem a nechal bych to být. Jestli si chceš být jistý, tak otevři dýnko jestli na tebe něco nevypadne :-)
Seamaster Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 pise ze ma fotrik automaty...kdyz uz to mas potrebu rozepisovat, tak to hrka vic proti Primerosum nejpis proto, ze ten rotor na modernich automatech chodi na kulickovem lozisku.
Comenius Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Tak diky treba mi sem napise jeste nekdo, kdo tyto hodinky vlastni.
mlsoun1 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 (upraveno) Zcela normální,jak již psali kolegové předemnou.Rotor natahující pero.Je těžší,vesměs ve tvaru půlměsíce a ten vydává ten zvuk.Taky mě to kdysi překvapilo na béčkách.Ale pokud Ti šlapou dobře,neřešil bych to být Tebou.Na ten zvuk si rychle zvykneš,neboj.Tož si jich pořádně užívej Upraveno 13. prosince 2014 uživatelem mlsoun1
Comenius Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Diky doufam, ze si pri prerizovani datumu becer neco strhnu v hodinkach souhra nahod, den blbec naridim je na 12 vecer misto 12 odpoledne sup s datumem a mam vydelane..
mlsoun1 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Ale nesmíš se toho tak bát.Za chvíli si zvykneš a těmto začátkům se budeš jen smát
Comenius Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Jinak, mam tam dny v dvou jazycich jde nejak nastavit, aby to ukazovalo jenom dny v anglictine ?
villain83 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Jo,pretocit korunkou na AJ a nechat to tak.
Comenius Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Aha. Cekal jsem nrco slozitejsi. Diky za vsechny rady
Jiří9 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Myslím a hraničí to téměř s jistotou, že to je tím jak se uvnitř otáčí rotor automatického nátahu. Otcovo primky toto nedělají, páč mají ruční nátah. Pokud jdou přesně, datum se překlápí, tak mírné "šustění" je způsobeno rotorem a nechal bych to být. Jestli si chceš být jistý, tak otevři dýnko jestli na tebe něco nevypadne :-)Víš vůbec že Firma Prim vyráběla také prim 96 Automat? když o nich píšeš Jirka
Sborez Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Víš vůbec že Firma Prim vyráběla také prim 96 Automat? když o nich píšeš JirkaJiří to jsem fakt netušil........ Díky za poučení a prosím tě dělali i s ručičkama? Přehlídl jsem v úvodním textu ten údaj "automaticke". Stejně to dle mého je tak jak jsem psal. Na to člověk nemusí být Einstein přes Primky...
Jiří9 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Jiří to jsem fakt netušil........ Díky za poučení a prosím tě dělali i s ručičkama? Přehlídl jsem v úvodním textu ten údaj "automaticke". Stejně to dle mého je tak jak jsem psal. Na to člověk nemusí být Einstein přes Primky...Fakt Ručky také Ok Jirka
gunman Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Jdu zahrkat s leteckýma automatama.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se