Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak tadě tě pošlem na Aukro, od korunky uvidíš kam se ti to vyšplhá.

Střízlivý odhad z této nic neříkající fotky je pár stokorun.

Aspoň průměr, nebo fotka dýnka kdyby byla.

ale mimochodem jsou docela pěkné, pokud je máš v rodině a je k nim nějaký příběh, určitě mají takto větší hodnotu, než je za stovku prodat.

Upraveno uživatelem Radimk
Odesláno

ze spodu není nic napsáno, akorát z boku, jak se dává dole řemínek je nějaká značka....těžko ji čtu, ale něco jako G20 nebo G00....omlouvám se, ale mám nohu v sádře, tak musím počkat až mladas dorazí domu a udělá popřípadě lepší fotky a popřípadě najde lupu....jen co si tak pamatuju, starý děda by určitě nekoupil žádný šmejdy, on jezdil do ruska jako expert na textilní stroje.....a ještě jedna prozba, ty hodinky s tím modrým ciferníkem jsou asi také ruské

Odesláno

Zkrátka je to mosazné pouzdro a je pozlaceno vrstvou zlata tlustou 0,02mm /teda dvě setiny milimetru/.Hodnota spíše nostalgická jak píše RadimK.

Odesláno

Myslím,že cena je OK a pokud Ti jde o těch pár kaček a potřebuješ je,tak je prodej.Mnohem raděj bych byl kdyby jsi se o hodinky začal zajímat,nosit je a měl z nich radost.

Odesláno

Tak určitě by se nějaké hodinky se slušným přehledným ciferníkem našly. Da se zacit i s par tisicovkama.Rado se sse stalo,doufám,ze brzy na shledanou.

• Po letech...
Návštěvník eloga
Odesláno

máš +

tohle jsou docela vděčné stroje, mám je taky, 2x, přesnost na ruské 16j docela slušná.

Nostalgie, tohle si koupil můj strýc v roce 1958 za první vydělané peníze, jako kluk jsem ty hodinky a tu barvu žral....  :notworthy:

Tak jsem si je nakonec opatřil také.

:cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...