georg Odesláno 8. března 2006 Nahlásit Odesláno 8. března 2006 Prime, jak říkáte - nic není nemožné a být vámi, uspořádám nějakou sbírku pro to vaše muzeum. Myslím to tak, že zde na fóru založíte nové téma a učiníte poptávku na konkrétní modely. Věřím, že se najde mnoho z nás, kteří - pokud ty hodinky mají - vám je poskytnou. A za sebe mohu říct, že místo peněz bych se rád nechal provést výrobou hodinek.
Prokop Odesláno 10. března 2006 Nahlásit Odesláno 10. března 2006 To je slovo do pranice. Určitě něco takového uděláme. Konec konců, u každých hodinek věnovaných do muzea může být i uvedené jméno dárce. Určitě bychom dokázali dobrou vůli kompenzovat!
gutav.lolo Odesláno 11. března 2006 Nahlásit Odesláno 11. března 2006 je teda potřeba napsat co asi tak chybí:-)) kdybych něco viděl tak to koupím a neřešil bych cenu a daroval do muzea bez problému.pak by se to již nemuselo objevit.
watch Odesláno 11. března 2006 Nahlásit Odesláno 11. března 2006 V Belehradske ul v zastavarne jsem nasel spoustu Primek, vetsinou kalibr 66-68 a skoro vsechny v dobrem stavu. Vsechno bezne hodinky a ceny od 400-700. Tak jsem nakonec nekoupil nic. Ale maji Sport 2 ve vybornem stavu za 500.
Prokop Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 To gustav.lolo: to je těžké říci, protože kolikrát mě sami překvapíte něčím, o čem jsem neměl potuchy, že vzniklo. Tak například hodinky Sport Igen s logem ELTON, údajně označené jako limited edition! Spartaky s logem v podobě psané psacím písmem, hodinky PRIM Sport II v provedení pro letectvo ČSSR (mám je přislíbené, ale stále je nemáme reálně v muzeu), primky s quartzovými kalibry Myiota z počátku devadesátých let (jeden z takovýchto kousků jsem viděl u pana Hanáka v Brně - ten měl ukazatel dne v týdnu i data). Jinak, pokud mne upozorníte na jakoukoliv zajímavost, určitě se po telefonu dohodneme zda to má smysl brát. Všem, kdo budou mít ochotu pomoci naplnění našeho muzea dopředu děkuji.
Eda Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Tak jeden pilot, co mi skoro uletěl. 1000kč. To jsou ty z volného prodeje? Jo a ještě dotaz udělalo se jich 2000 nebo 1500? sorry za šavli. Ten pilot se nedá zastavit :-D
Prokop Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Zkrátka klikař, ..... co k tomu víc dodat. Snad jen, že vrchol je original Orlík.
georg Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Tak po těch pasu delší dobu a vypadá to, že se taky na mě štěstí usmálo. Jen za trochu jinou cenu. Jinak gratuluji, těchto modelů nebylo vyrobeno tolik. Podle informací od Prima to bylo kolem 3000 kusů pro armádu a 700 - 800 kusů šlo do volného prodeje - ty byly bez evidenčních čísel.
Eda Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Prim: pro mně je vrchol právě tahle věc. Originál orlík je jistě "hodnotněji" provedený, ale jako uživatel jsem hledal vodotěsný automat prim - a to přesně splňuje ten letecký sport. Ad radioaktivní barva na číselníku. Probráno s velkým odborníkem na cokoliv okolo jader a izotopů z VŠB. Pověděl, že to byla zajímavost na svojí dobu, jednalo se o nanášení umněle radioaktivního fosforu s maximálním poločasem rozpadu 10 x 2 roky. Tzn. že ceiferník za ideálních podmínek obohacení fosforu mohl krásně zeleně svítit až 20 let. Obnovené nanesení tohoto forsforu dnes již nehrozí. Chytré hlavy usoudili že to zakáží. Jde však o zcela neškodné alfa nebo beta záření (moje domněnka). Máš Prime k těm leteckým sportům nějakou dokumentaci nebo materiály?
Eda Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Cigi má recht. Humberto Sport je ve všech ohledech lepší. Je to jako jíst bezbarvou batolecí kaši vs. jíst pořádný Magyároszág lečoguláš z vlčáka. Tak ten radioktavní osvit není úplně setřen z ruk mužův viz. http://www.meprolight.cz/productsa9bc.html
31682 Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Co na nich vidíte, pánové? Souhlas, také bych za ně nedal víc než 150 Kč ;-) Třeba se nám ještě podaří upravit ceny :-D
Viktor Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Co na nich vidíte, pánové? Souhlas, také bych za ně nedal víc než 150 Kč ;-) Třeba se nám ještě podaří upravit ceny :-D Pozor, je v nich Prim automatický kalibr, ten bych cenil výš než 5 Euro.
31682 Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Co na nich vidíte, pánové? Souhlas, také bych za ně nedal víc než 150 Kč ;-) Třeba se nám ještě podaří upravit ceny :-D Pozor, je v nich Prim automatický kalibr, ten bych cenil výš než 5 Euro. Cože? Tak na takovou jebku vůbec nereflektuji. To si koupí jenom hňup.
georg Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Já koupil ty inzerované na SBAZARU. Zítra přijdou - na dobírku. Ono to je těžké, na Sporty 1 jsem nikde nenarazil a pak je najdu u člověka na ruce a on si řekne 15 stovek. Jsem asi měkota - ale vzal jsem je. To samé je s těmi leteckými Sporty. Vím o dvou lidech, co je mají a ani jeden je nechce pustit. Na Aukru byli asi před 2 měsíci a prodali se za 3 tisíce. Když se objevily na SBAZARU, hned jsem po nich sáhnul. Možná je časem seženu levněji - ale možná taky ne. Svým způsobem se jedná o limitovanou edici a rozhodně ne ve statisícové produkci. Dal jsem si i inzerát s poptávkou a ani ťuk. Přiznám se, že jsem měl vnitřní limit 3 tis. korun. Ono těch leteckých je asi méně, než Sportů 1.
georg Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Souhlas, také bych za ně nedal víc než 150 Kč ;-) Třeba se nám ještě podaří upravit ceny :-D Pozor, je v nich Prim automatický kalibr, ten bych cenil výš než 5 Euro. Cože? Tak na takovou jebku vůbec nereflektuji. To si koupí jenom hňup. Mám to vztáhnout na sebe? Příště tě opravdu odvezu alespoň do Kolína! :D
31682 Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Mám to vztáhnout na sebe? Příště tě opravdu odvezu alespoň do Kolína! :D Néé, to měl být pokus o sražení cen :-) Ale do KH bych se svezl, tedy určitě na ty dobrůtky co jsi přivezl. Ty roládičky byly obzvlášť dobroučké :-Q Jako bych měl dojem, že tu během pár minut zmizel jeden příspěvek ;-) Chápu, také se mi to stává.
Prokop Odesláno 14. března 2006 Nahlásit Odesláno 14. března 2006 To Eda: Mám k dispozici dokumentaci, stačí mi napsat mail a pošlu ho.
Eda Odesláno 14. března 2006 Nahlásit Odesláno 14. března 2006 eduard.kriklava.st@vsb.cz díky moc prime!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se