Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno

To není pravda. Je to mantra výrobců, ale tohle dogma bylo na tomhle fóru už definitivně vyvráceno v minulosti. Kdo má zájem musí do archívů. Jsou tam i všechna data o tvrdostech, tlousťkách a osobní zkušenosti a fotky.

Souhlas. Rozdíly v kvalitě jsou ale obrovský. Na PO 2500 šel AR to řiti velice rychle, na Breitling Chrono Evo a Coltech je po letech nošení bez poskvrny. 

Návštěvník Alda
Odesláno

Me to neustale upatlane sklo stvalo teda fest, jinak jsem s nim problem nemel. Pak prisla supa o kabrinec a sel dolu. Kdybych si kupoval nove Déčka, v pripade tmaveho ciferniku jednoznacne bez AR. S bilym cifrem naopak. Tam nejsou pripadne skrabance a upatlane sklo tolik videt.

Návštěvník Alda
Odesláno

Já ho nepotřebuju výbec a nechybí mi :)

Kdyz jsem je mel na tyden doma pujceny, taky mi nechybel. :)
Odesláno

Souhlas. Rozdíly v kvalitě jsou ale obrovský. Na PO 2500 šel AR to řiti velice rychle, na Breitling Chrono Evo a Coltech je po letech nošení bez poskvrny.

To ano, souhlasím, rozdíly v kvalitě jsou velké. Na Ingach byl ve 100% stavu, když šly z domu. Ale kdyby chytly přímý zásah, tak by tomu tak asi nebylo. Dával jsem si pozor, vypadalo to božsky. Všechny další hodinky chci ale bez vnějšího AR. Což teda dost zásadně zmenšuje lovný rybník.
Návštěvník dlubix
Odesláno

To ano, souhlasím, rozdíly v kvalitě jsou velké. Na Ingach byl ve 100% stavu, když šly z domu. Ale kdyby chytly přímý zásah, tak by tomu tak asi nebylo. Dával jsem si pozor, vypadalo to božsky. Všechny další hodinky chci ale bez vnějšího AR. Což teda dost zásadně zmenšuje lovný rybník.

Vůbec ne, když jsi kutil domácí :) Dá se to snadno odšmrdlat dolu.

Odesláno (upraveno)

Tak pokud nekdo foti hodinky 3x denne, tak chapu, ze povazuje AR za nejvetsi zlo ;) :lol2:

Ja naopak povazuju AR za skvelou technickou vychytavku a paradoxne se mi zatim povedlo skrabnout pouze safir bez AR na Steinech.

Upraveno uživatelem OndraPod

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...