Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Výborná komunikace, rychlost blesku a super balení zásilky prakticky znemožňující její poškození. Co mě naprosto nadchlo, že sem zjistil, že část peněz věnoval bez mrknutí oka ihned na dobročinnou věc! Čestný, férový a hodný člověk!

Ještě jednou moc díky!

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Stavim se do rady spokojenych zakazniku. Uz samotny inzerat na prodej hodinek by si zaslouzil tesat do kamene. Bezvadna domluva, hodinky dle popisu, zkratka chlapik jak ma byt. Dekuji a s radosti doporucuji.

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Všechno perfektní. Super obchod. Blesková komunikace a pečlivě zabalená zásilka. Mužů s klidným svědomím doporučit.

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Vše v nejlepším pořádku... 5etter nakupoval a já prodával.

Díky za obchod.

• po měsících...
Odesláno

Také se přidávám s doporučením - hodinky už třetí den na ruce a jsem velice spokojen. Obchod přesně dle domluvy - pošta rychlá a zabalení, jak se sluší, když hodinky svěříte postapokalyptické české poště :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

I já se přidávám s pochvalou. Vše v pohodě, dle domluvy, zabaleno nárazuvzdorně, příjemná komunikace. A hlavně Petra podezírám, že má známé na poště nebo ovládá kouzlo vyšší magie. Jeden den v 11:00 podal na poštu a druhý den ve 13:00 jsem měl hodinky doma. No uznejte sami, že to není příběh z tohoto světa.  :eek:

Takže díky a zase někdy...

• po měsících...
Odesláno

Díky za rychlý obchod, výborná komunikace a osobní předání - vše k plné spokojenosti.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...