01standa Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Rychlý obchod,pohodové jednání, správný přístup, jádro slovník není na škodu, moc za vše děkuji. St. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LONGINES Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Výborná komunikace, rychlost blesku a super balení zásilky prakticky znemožňující její poškození. Co mě naprosto nadchlo, že sem zjistil, že část peněz věnoval bez mrknutí oka ihned na dobročinnou věc! Čestný, férový a hodný člověk!Ještě jednou moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 radost obchodovat, doporučuji a díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 sice šlo o maličkost, přesto opět mohu jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Stavim se do rady spokojenych zakazniku. Uz samotny inzerat na prodej hodinek by si zaslouzil tesat do kamene. Bezvadna domluva, hodinky dle popisu, zkratka chlapik jak ma byt. Dekuji a s radosti doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Bylo mi potěšením obchodovat, vše proběhlo hladce, svižně a podle domluvy, děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Díky za obchod, rychlé odeslání a pečlivé zabalení, rád doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Dohoda rýchla a jasná. Hodinky parádne a parádne zabalené ochotne poslal až do Ázie. Dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Jsem rád, že se mohu přidat a děkuju za pohodový obchod a bleskové odeslání Radek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Díky za obchod,rád doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Vše, jak má být - rychlé a bezproblémové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Všechno perfektní. Super obchod. Blesková komunikace a pečlivě zabalená zásilka. Mužů s klidným svědomím doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Děkuji za velmi rychlý a bezproblémový obchod. Škoda, že jsem neměl víc času pokecat. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Vše v nejlepším pořádku... 5etter nakupoval a já prodával.Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Také se přidávám s doporučením - hodinky už třetí den na ruce a jsem velice spokojen. Obchod přesně dle domluvy - pošta rychlá a zabalení, jak se sluší, když hodinky svěříte postapokalyptické české poště :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2019 Druhy obchod a opet za jednicku s hvezdickou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 I já se přidávám s pochvalou. Vše v pohodě, dle domluvy, zabaleno nárazuvzdorně, příjemná komunikace. A hlavně Petra podezírám, že má známé na poště nebo ovládá kouzlo vyšší magie. Jeden den v 11:00 podal na poštu a druhý den ve 13:00 jsem měl hodinky doma. No uznejte sami, že to není příběh z tohoto světa. Takže díky a zase někdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jo.hny Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Díky za rychlý obchod, výborná komunikace a osobní předání - vše k plné spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Další obchod s Petrem, opět rychlost, spolehlivost, ochota - příjemný obchod s fajn chlapíkem. Vřele doporučuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Zase jsem nakoupil, zase od Petra a zase plná spokojenost. Díky ...ale už se musím začít krotit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se