Rodrigez Sanchez Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Dobrý deň, Prečítal som si problematiku hodiniek a pod. tu na fóre. Chcem si kúpiť nejaké lepšie hodinky, podľa toho čo som čítal tak SEIKO rada 5 je dobrá voľba. Tak som si o nich čosi prečítal a páčia sa mi. Strojček a sklíčko zo zadnej strany ma očarilo, obrovský výber taktiež, zatiaľ mám vyhliadnute tieto: SNK571J1 avšak nechcem si ich objednať z internetu pretože by som ich rád videl naživo a rád dal na ruku, obrázky sú fajn ale...chcem hodinky ktoré sú naozaj hodinky. No je tu zvláštny problém. Hodinky Seiko 5 som zháňal v obchodnom centre Laugarício v Trenčíne, v Bratislave to bol Aupark a Borymall - v každom tomto centre je aspoň 5 hodinárstiev, čiže som sa pýtal asi v 15tich a nikde Seiko nemajú. Nedalo mi to a zastavil som sa v rýchlo servise hodiniek v Auparku a spýtal sa že kde v Bratislave sa dajú kúpiť Seiko hodinky radu 5. Dostal som asi takúto odpoveď: Chvala bohu už nikde. Opýtal som sa prečo a odpoveď: Na Slovensku a v ČR nie je na to servis, nedajú sa objednať náhradné diely. Tak som sa spýtal či tie hodinky potrebujú servis a odpoveď: Všetko potrebuje servis - je ťažké na to zohnať diely, možno niekde v Rakúsku ale u nás nie. Tak som sa spýtal že aké hodiny sú ešte dobré a odpoveď: No všetko čo vyrába autá-voňavky-saká to nie sú hodinky ale šunty, celkom dobrá značka je Vostok, je to hodinárska značka, no servis je tiež bieda, je v Banskej Bystrici ale je to zložité. Tak sa vás pýtam páni ČO SI MÁM KÚPIŤ??? Mám ostať pri Seiku a proste hľadať ďalej? Alebo Vostok? Casio nechcem - má to každý je to v tescu v nay proste všade. Cenový strop je to 150eur (+- 30).
JaRooN Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Dotycnemu panovi, co ti takto hovoril, odkazujem len jedno: nech ide radsej predavat bycie semeno a inseminacne pomocky. Urobi lepsie, ak sa hodinkam prestane venovat. A tebe dam jednu radu: oslov miestnych kolegov, ci ich niekto ma, vycestuj za nim a nasledne si ich objednaj cez internet. Este aj tak usetris...
Rodrigez Sanchez Odesláno 16. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Takže mám zostať pri Seiku? Ako je to s tým servisom? Prečo ich nemajú nikde v týchto centrách?
Liqid Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) Problém se servisem mají možná tak měniči baterek, kterých je teď všude plno. U pětek se rozhodně problémů neboj a jdi do nich. Se taky podívej, jaký značky v těch centrech prodávaj - obvykle pouze fashion modely. Koukni se na Altro, to je výhradní zastoupení pro Seiko http://www.altro.cz/hodinky/prodejci/prodejny-sr.html Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem Liqid
mtruelle Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Zkus www.fashiondays.cz. - ode dnes mají akci.
Rodrigez Sanchez Odesláno 16. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 No všade predavajú tie fashion voňavkové značky, altro.cz - ďakujem za radu, zajtra to obehnem. Aj som rozmýšľal či napísať sem na fórum alebo nie aby som neotravoval, oplatilo sa. ĎAKUJEM VÁM
odjinud Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 1.) Seiko super volba, ALE Seiko 5 je to nejhorší ze Seika, takže nic extra - bohužel i když je to srovnatelné s jinými low-end seiko modely, furt budeš mít na sobě určitý "stigma" v podobě tý "pětky", viz. třeba debata zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62232-seiko-5-f%C3%B3bie/Přidej pár ojro navíc a máš normální Seika. 2.) mám 5ks Seiko a žádný kupovaný v obchodě. Důvod je cena, např. zánovní Seiko Monster zde na fóru za cca 4000kč, v obchodě za 8600,- 3.) servis seiko v Praze umí snad jen p.Frýdl, ale na druhou stranu Seiko je velmi spolehlivé, takže jsem to ještě neřešil. Každopádně, pokud by na ně došlo, jsou v pohodě opravitelné.
Rodrigez Sanchez Odesláno 16. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 odjinud: no čítal som si to fórum asi po stranu 5 ďalej sa mi nechcelo, neviem, pre mňa to stigma a ani fóbia nebude mať na ruke Seiko 5, bude to pre mňa skvelý pocit mať na ruke hodinky za cca 150eur pretože ľudia v mojom okolí majú hodinky za 15-20eur značky Armani Diesel a podobné ,,značkové,, z bazošu. Pre mňa to je začiatok, mám 24 a študujem zubnú techniku - robím s jemnými nástrojmi a mechanizmami a v podstate vyrábam ,,šperky,, vo forme zubov (zásuvné spoje, teleskopy, zubné implantáty - mnoho krát ide o desatiny a stotiny milimetra) a akosi som sa v hodinkách momentálne našiel - jemná mechanika, obrovská presnosť, krásne vyhotovenie a kvalita a preto som tu na fóre, zažívam pri tom rovnaký relax ako keď robím zuby...asi mi šibe.
lucid Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Takže mám zostať pri Seiku? Ako je to s tým servisom? Prečo ich nemajú nikde v týchto centrách?Servisu se vůbec neboj, zejména u nových hodinek. Kvalitní hodinář s jejich opravou nemůže mít problém.
olin001 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Seiko 5 podle mě dobrá volba sám tet budu kupovat seiko pepsiny a v Praze vim minimálně o 3 firmách co je servisují já budu nakupovat na www.helveti.cz jinak frajer kterej ti doporučí vostok nebude zas asi takovej profík .....
People Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 este si to ani nekupil a uz by to chcel servisovat. Na servis na vyser, kup si ich odtial http://www.creationwatches.com/ a ked sa ti poseru, coz sa nestane, tak si kupis nove dalsie. Seiko maju v prahe s koscom-e a aj tak ich tam nikto nekupuje, lebo sice maju zaruku ale stoja 3x viac.
JaRooN Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Kluci, hodte mu sem nekdo ten muj navod na nakup ze zahranici. Ja jsem pres mobil...
Liqid Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78116-seiko-srp563k1-cesta-dom%C5%AF-n%C3%A1vod-k-n%C3%A1kupu-mimo-eu/
tano Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Jakoze ten pan hodinar ti doporucil Vostok a Seiko vubec? Tak tomu se musim smat, jinak bych byl sprosty a to nechci.
Návštěvník Mitak Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Nejzajímavější je, že ten hodinář vlastně nedoporučil nic :-D Člověk by čekal, že z něj vypadnou aspoň dražší značky, ale spíš to vypadá, že ten hodinář nemá hodinky rád a minul se povoláním :-DDD
Eaglein Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 a na fashiondays tiez urcite nekupuj, ako tu niekto odporucil, z creationwatches ich budes mat skor a za lepsi peniaz.
Rodrigez Sanchez Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Ahojte, no ten hodinár mi povedal že Seiko nie a Vostok áno ale že vlastne ani ten nie no lebo... neviem či bol nahúlený alebo čo... odišiel som bez slov lebo vlastne som nepochopil že čo chcel ,,básnik,, povedať. Ale konečne som pokročil a našiel som kamenné predajne SEIKO na SLOVENKU (3x hurá) 1. Bratislava - Polus City Center a modely z rady 5: SNKK17K1 za 129eur, SNKL07K1 za 129eur, SNK31K1 za 129eur a NIČ VIAC (teda spolu len 3 kusy) a nikde inde v Bratislave SEIKO nie je - mám to telefonicky overené od altro.cz (mimochodom ich zoznam kamenných predajní čo majú na stránke je dosť starý) 2. Piešťany - TESCO - bolo mi tak povedané telefonicky od altro.cz - no Seiko tam v skutočnosti nemajú ale majú druhú predajňu v Auparku čo je o kúsok ďalej no buhužial tam boli len jedny nejaké zlaté dosť gýčové, cena 135eur 3. Nové Mesto nad Váhom - no bohužial len e-shop a nie kamenná predajňa :/ 4. Žilina - tam budem volať zajtra že aké konkrétne modely majú, keď tak tam pôjdem a pozriem naživo, podľa altro.cz tam majú mať najväčší výber v SR - tak som zvedavý. Ešte neviem či mám kúpiť v kamennej predajni alebo cez internet. V prospech internetového obchodu je cena a v prospech kamennej predajne je to že si to môžem naživo odskúšať a pozrieť a viem že kúpim originál, no dnes som vôbec prvý krát v živote videl SEIKO 5 a som očarený, obrázky skreslujú - na obrázkoch vyzerajú tak tuctovo obyčajne no v skutočnosti sú krásne naleštené a nádherne detailne vypracované - to je môj taký laický pocit aký som dnes nadobudol
Rodrigez Sanchez Odesláno 18. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Už som sa zaĺúbil SEIKO SNZG13K1 http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-snzg13k1-snzg13-snzg13k-mens-watch-2661.html CENA:creationwatches 110eurgoldstein 181euraltro 207eursme a hodinkar 148eur do Vianoc to asi nestihne prísť :/
olin001 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 ty nejsou špatný měl sem je na ruce ale na svůj průměr působily jako dost velký ....můj názor ruka 18,5cm
lucid Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Už som sa zaĺúbil SEIKO SNZG13K1 http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-snzg13k1-snzg13-snzg13k-mens-watch-2661.html CENA:creationwatches 110eurgoldstein 181euraltro 207eursme a hodinkar 148eur do Vianoc to asi nestihne prísť :/Můžeš ještě zkusit Aukro - inzeruje dražší japonskou verzi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se