Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle hodinky mám po tátovi a vím jen,že je koupil někdy v 50.letech nové. Leží mi už hodně let na nočním stolku a já je celkem pravidelně natahuju.Strojek je bez chyby,špatný je ciferník. Ne dramaticky,na délku ruky vypadá v pořádku,ale z blízka je koroze (nebo co to je) viditelná. Už před lety jsem se ptal na opravu v Mikulandské ul.,ale řekli mi,že se to nevyplatí.

Je tu někdo s radou, tipem,jak dostat hodinky do formy? Rád bych je nosil.

Odesláno

Tyhle hodinky mám po tátovi a vím jen,že je koupil někdy v 50.letech nové. Leží mi už hodně let na nočním stolku a já je celkem pravidelně natahuju.Strojek je bez chyby,špatný je ciferník. Ne dramaticky,na délku ruky vypadá v pořádku,ale z blízka je koroze (nebo co to je) viditelná. Už před lety jsem se ptal na opravu v Mikulandské ul.,ale řekli mi,že se to nevyplatí.

Je tu někdo s radou, tipem,jak dostat hodinky do formy? Rád bych je nosil.

Jak říká Bedja, bez fotek se asi neposuneme...ale UG Compax se určitě vyplatí uvést do formy. 

Odesláno

Právě jsem se vrátil od Hradu-přesněji od Vojenské nemocnice.Jednání pánů Knaspl a Majzlík vlídné,názory rozumné. Hodinky jsem tam nechal na vyčištění a seřízení, ciferník zůstane na jejich radu tak jak je.Nebudou jak nové,ale v originálním stavu.

Děkuji za radu a pomoc. Až se mi hodinky vrátí,vyfotím a dám je sem.

Hezké vánoce všem!

Odesláno

Pánové v KaM mi poradili svého času s hodinkama po dědovi stejně - co se cifru týče. A dodnes jsem rád, že jsem je poslechl a šel jen do renovace strojku a pouzdra. Nemusím ani vidět fotky abych Ti napsal, že jsi udělal dobře ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...