Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už dlouho jsem... No spíš je to jen pár měsíců, co jsem udělal svůj poslední úlovek.

Nějak mě začíná honit mlsná a pokukuji po něčem z vyšších vod.

Můj poslední úlovek jsou Steiny Nav-B Chrono a z čeho jsem asi nejvíc unešenej, jak ty hodinky na ruce makaj. Poprvé, když jsem si je vzal ven a roztočily se mi na ruce, myslel jsem, že mám mrtvici.

Chtěl jsem se zeptat majitelů Omeg Planet Ocean s kalibrem 8500, jestli i tyto hodinky na ruce pracujou nebo spíš nedělaj nic, jako třeba ETA 2824.

Díky

Michal

Odesláno

sice už jsem pouhý ex-majitel, ale i tak bych po těch pár měsících spokojeného nošení jednoznačně konstatoval, že PO s 8500 nedělají na ruce skoro nic. o nějakém velkém roztáčení nemůže být vůbec řeč.

Odesláno

Moc děkuji za rady..

2 Bandicoot - Kamarád má Chopard Mille Miglia Gran Turismo XL, kde je nějaká ETA a ta mu na ruce maká. Tato verze tedy nemá oboustranný nátah?

Díky

Odesláno (upraveno)

Moc děkuji za rady..

2 Bandicoot - Kamarád má Chopard Mille Miglia Gran Turismo XL, kde je nějaká ETA a ta mu na ruce maká. Tato verze tedy nemá oboustranný nátah?

Díky

Ak sa nemýlim je tam eta valgranes co je vlastne stroj postavený na základe 7750 (mal som v airman17) a ten maká :))

Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem stepecken
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Zeptám se tady, ať nezakládám další vlákno...

Je stejný rozměr tahu (kaučuku) u PO8500 42 a 45,5 ? 

Děkuji.

Odesláno

nemam 8500, ale tipuju, ze to bude jako u 2500, tedy 20 a 22mm. Tudiz ne.

Zní to logicky. Potřeboval bych to vědět na 100%.

Návštěvník Alda
Odesláno

Tichy chod bez vibraci ma u stroje 8500 na svedomi kluzne lozisko.

Odesláno (upraveno)

Tichy chod bez vibraci ma u stroje 8500 na svedomi kluzne lozisko.

..mě bylo řečeno,že v 8500 je kuličkové ložisko..

Upraveno uživatelem rekib1
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Já mám 8605 a tam prý je..

...kluzne. Otoc hodinky a podivej se. :)

Kluzne vs kulickove

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

zajímavé čtení, jen jsem z toho trochu Janek. Z fotek je mi to asi jasné, ale co je tedy lepší? Kluzné ložisko nebo kuličkové?

Mám Omega 2500 tedy jak jsem se dočetl Eta 2892, ale na jakém je to ložisku a jestli oboustranný nátah, netuším. Víte někdo? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...