Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na Orisky se musim jeste zajet mrknout :-). Hodne me dnes nahlodaly ty Omegy, ale ty prachy, kurva :-).

nechápu, co vymejšlíš.  :)  technické rozdíly mezi těmi hodinkami nenajdeš. Všechno to je základ prachvobyčejná eta, stejná ocel a zbytek jsou jen reklamní kecy okolo a design.  Všechny ty potápky vydrží víc než ty, všechny se poškrábou stejně. Tak si vyber ty co, který se ti líběj. Pokud ti koule ztěžknou po nákupu omegy, tak si je kup.  Pokud chceš dát za hodinky tři pětky, tak si kup sinny, orisky, maurice lacroix pontos diver, longines LLD, Stowa seatime, cokoli a chybu neuděláš. Vyhodíš pro 95% populace nesmyslný prachy za hodinky. 

Z toho,  o čem špekuluješ, se vymykaj omegy seamaster s 8500 kalibrem a na ně nemáš nebo seika marinemaster, který maj v sobě střeva z grand seiko DNA. 

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A co modre?

Odesláno (upraveno)

Vcera ti utiekli tieto :

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79263-certina-ds-action-diver/

A mohol si mat nastupcu menej ako za polovicu - tvojho limitu...

Mna osobne irituje na Longineskach ta ochrana korunky a hodinovka ...

Ja keby som bral do 30 tak si zoberiem LLD alebo prisetrim a kupim si

Tag heuer aquaracer 500m caliber 5 co su tu prave na predaj...

Ak sa teda nebavime o novych ...

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno

Ještě jedna věc, pokud by Tě nakonec zaujaly Longiny a nevadilo by ti, že jsou zánovní, tak za tyto: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79221-longines-hydroconquest-41mm-modr%C3%A9/?hl=longines dám "ruku do ohně", jsou zánovní a za velmi dobrou cenu, navíc rok a půl v záruce :) .

Heh:) tak to už by byl Jikoun minimálně třetí ve frontě, vzhledem k tomu, že já jsem už druhej :lol2:

Odesláno

Máš pravdu. Asi vezmu ty Longinesky a začnu spořit na SMP :-).

dc6afe316805618f44bb3e5b2d8c5a9c.jpg

Souhlas? :-)

Na Londžíny se rovnou vyser.Už jsem měl pár hodinek a tyto jsem měl v ruce a jsou vo ničom.Našetři rovnou na SMP.S věkem nemaj co dělat-já sem ještě mladé kluk a nosím je a su spokojené ;) 

Pokus i nejseš jistej,zkus poprosit místní členy a vomrkni oboje na živo,bo v nějakém butiku :)

Odesláno

Já ti dám, že jsou o ničem, plantážníku :D

LHC je třeba zkusit, buď tě nechytí vůbec, nebo s nima budeš nějakou dobu spokojený. 

To nemyslím nijak špatně-jak píšeš,je to vo tom jestli tě chytnou,nebo ne.Nevím proč,ale ta korunka mi strašně připomíná tlačítko na jakési propisce a ta ochrana kolem je prostě šílená :D

Odesláno (upraveno)

Juraj11: oboji sem mel na ruce. Oboji super, omega o neco lepsi, ale taky 4x drazsi.

Foto z dneska: 3689d2ad5d8499c1780e90bbf9cffbe1.jpg

Upraveno uživatelem Jikoun
Odesláno

Heh:) tak to už by byl Jikoun minimálně třetí ve frontě, vzhledem k tomu, že já jsem už druhej :lol2:

Tak to se omlouvám, nevěděl jsem, že už je něco v jednání :) .

Odesláno

No na skusku by stacili aj tie co tu predaval BOHUS za 16.100, by ma zaujimalo u koho skoncili ???

Ak ich clovek nechce na dlhsiu dobu popripade si ich nechat tak ak kupi nove bude v strate... 

Ta strata sa ovela lahsie znasa ak si o nich na zaciatku 100 percentne rozhodnuty a mas z nich

velku radost v zmysle - " pozres 10 krat na hodinky a stale nevies kolko je vlastne hodin"... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...